Trump'a İsrail'de dikkat çeken karşılama! 3 futbol sahası uzunluğunda teşekkür

ABD Başkanı Donald Trump, İsrail'e iniş yapmadan önce Tel Aviv Sahili'nde kumların üzerine mavi boyalarla, üç futbol sahası uzunluğunda "Teşekkür ederiz" yazıldığı görüldü.

GİRİŞ 13.10.2025 13:37 GÜNCELLEME 13.10.2025 17:17

ABD Başkanı Donald Trump, Gazze'deki ateşkes anlaşmasının ardından İsrail'e geldi. 

Trump'ı havalimanında İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, Başbakan Binyamin Netanyahu olmak üzere çok sayıda bakan ve yetkili karşıladı.

TRUMP'A 'DEV' TEŞEKKÜR

Tel Aviv sahiline, kumların üzerine devasa bir alana Hamas'ın serbest bıraktığı esirler için 'Evinize hoş geldiniz' yazılırken, Trump için de ‘Teşekkür ederiz” yazıldı.

Trump'a hazırlanan pankart

Söz konusu yazıda Trump’ın silüetine de yer verildi.

Trump'a yapılan teşekkür pankartı

Söz konusu yazının 3 futbol sahası büyüklüğünde olduğu öğrenildi.

BEYAZ SARAY PAYLAŞTI

Beyaz Saray sosyal medya hesabından, Trump'ın İsrail ziyaretine ilişkin dikkat çekici paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşımda, "Air Force One" uçağının Tel Aviv üzerinden geçişi sırasında Trump'a yönelik özel bir teşekkür mesajı görüntülendi. Pankart gökyüzünden net bir şekilde görüldü.

Son dakika.... ABD Başkanı Trump İsrail'de! Net konuştu: 'Savaş bitti'Son dakika.... ABD Başkanı Trump İsrail'de! Net konuştu: "Savaş bitti"

Trump 'Türkler çok güçlü bir millet' deyip duyurdu! Son dakika Türkiye açıklamasıTrump 'Türkler çok güçlü bir millet' deyip duyurdu! Son dakika Türkiye açıklaması

KAYNAK: HABER7
Şule Altınel Haber7.com - İnternet Editörü
Haber 7 - Şule Altınel

Editör Hakkında

Sakarya’da doğdu. Marmara Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlamasının ardından gazetecilik kariyerine başladı. 2016 yılından beri çeşitli medya kuruluşlarında çalıştı. 2025 Haziran ayından itibaren Haber7’de ‘gündem editörü’ olarak kariyerini sürdürmekte.
YORUMLAR 18
  • AHLAK 11 ay önce Şikayet Et
    Her kılığa giren yaratıklar. Güçlüye yağcılık, Mazluma şiddet.
    Cevapla
  • demir can 11 ay önce Şikayet Et
    İt iti ısırmaz. Hepsi bir, sadece maskeleri farklı. Müslümanlar artık gözünüzü açın ve tek yürek tek bilek tek vücut olma vakti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail basınından çarpıcı kriz analizi: "Netanyahu Trump'ı, İsrail Amerika'yı kaybetti"
Şampiyonlar Ligi'nin en değerli takımları açıklandı! G.Saray ve F.Bahçe kaçıncı sırada?