Şara'dan kritik hamle! Esed'in kaçtığı ülkeye gidiyor

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara'nın resmi temaslarda bulunmak üzere yarın Rusya'ya gideceği bildirildi. Şara'nın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile de bir araya gelmesi bekleniyor.

Şara'dan kritik hamle! Esed'in kaçtığı ülkeye gidiyor
Şara'dan kritik hamle! Esed'in kaçtığı ülkeye gidiyor
GİRİŞ 14.10.2025 20:39 GÜNCELLEME 14.10.2025 20:39

Suriye hükümetine yakın kaynaklardan aldığı bilgiye göre Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, bir dizi resmi görüşmelerde bulunmak üzere yarın Rusya'ya gidecek.

Ahmed Şara

ŞARA, RUSYA'YA RESMİ ZİYARET GERÇEKLEŞTİRECEK

Şara'nın, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor.

Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak 9 Eylül'de resmi temaslarda bulunmak üzere Suriye'ye gelmişti.

İki ülke arasında enerji ve insani yardımlar gibi çeşitli alanlarda işbirliği konuları ele alınmıştı.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Çapulcu SavarZade 1 saat önce Şikayet Et
    Soru Savaş bitti bahane tükendi milyonlarca Yahudi neden halâ yüzyıllar TÜRKİYE de ???
    Cevapla
  • Yorum 3 saat önce Şikayet Et
    Rusya suriyede esat katiliyle müslüman kıyımı yaptı,varil bombaları ile müslümanları yaktı.
    Cevapla
  • Aslan 4 saat önce Şikayet Et
    Kendini öldurtcek,rysya tehlike
    Cevapla
  • Misafir 4 saat önce Şikayet Et
    hıdır budur boş yapmışsın. denge politikasını daha nasil başarılı uygulayın tr. biraz yabancı basın takip et
    Cevapla
  • Soru 5 saat önce Şikayet Et
    Savaş bitti bahane tükendi milyonlarca Suriyeli neden hala TURKİYEDE ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şahbaz Şerif'in Trump sözleri, Meloni'yi dumura uğrattı! Tavırları dünyada gündem oldu
KKTC'de kritik karar: Yeni yol haritası belirlendi! Muhalefet tepkili...