Sarkozy bugün hapishaneye giriyor! Eşinden duygusal veda paylaşımı
Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, bugün cezaevine girecek. Sarkozy'nin eşi Carla Bruni, sosyal medya hesabından duygusal veda mesajı yayınladı.
Yolsuzluk dahil 4 ayrı suçtan yargılandığı Libya davasında 5 yıl hapis cezasına çarptırılan Fransa'nın eski Cumhurbaşkanı Nikolas Sarkozy, bugün cezaevine girecek.
Ulusal basında yer alan haberlerde, Sarkozy'nin bugün yerel saatle 09.30'da başkent Paris'teki La Sante Cezaevi'ne gireceği belirtildi.
Cezaevi yönetimi tarafından güvenliği için tek kişilik bir hücreye alınmasına karar verilen Sarkozy, mahkumiyet şartları için hiçbir talepte bulunmadığını belirtti.
Eski Fransız Cumhurbaşkanı Sarkozy cezaevine girecek
EŞİNDEN VEDA PAYLAŞIMI
Sarkozy'nin müzisyen ve oyuncu eşi Carla Bruni, sosyal medya hesabından bir veda paylaşımı yayınladı.
Eşiyle birlikte çekildikleri eski ve yeni fotoğraflara yer verdiği paylaşımı şiirsel ifadeler notuyla yayınladı.
Bruni, yayınladığı video ile beraber, "Ayrılanlar nasıl yapacak.. Günleri ne zaman sayılı olacak? Nasıl uyuyacaklar.. İç çekmeleri müdahale etmeden mi? Ayrılanlar nasıl yapacak.. Yokluğun ısırığına karşı mı? Sıkıntıya ve sessizliğe karşı.. Kim onları kağıt gibi yırtıyor?" notunu paylaştı.
-
Misafir 9 saat önce Şikayet EtDarısı diğer rüşvetçi ve hırsız yöneticileri başına inşallahBeğen Toplam 2 beğeni
-
TC.Kılınç 9 saat önce Şikayet EtErmenilere oy ugruna uşşaklık eden ,fransız yahudisi bu hiçbirşey.İlahi adalet var....Beğen
-
Mahkum 10 saat önce Şikayet EtSarkozy yüzünden nice canlar toprağa düştü. O zaman kaptı kaçtı gibi gitti hemen Libya ya saldırdı bu insan müsveddesi. Allah cc perişan etsin.Beğen Toplam 4 beğeni
-
misafir 10 saat önce Şikayet EtLibya'daki mazlum ve mağdurların suçsuz katledilen insanların hakkı ne olacak???Beğen Toplam 1 beğeni
-
sami çelik 10 saat önce Şikayet Etyediğin hurmalar böyle tırmalar dünyanın her ülkesinde böyle olsa keşkeBeğen Toplam 3 beğeni