Son dakika: ABD'den bomba Suriye açıklaması! Şara tarihe geçecek

Son dakika haberi... Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara'nın, 10 Kasım'da Washington'a giderek ABD Başkanı Donald Trump ile görüşeceği ve Beyaz Saray'ı ziyaret eden ilk Suriye Cumhurbaşkanı olacağı bildirildi.

GİRİŞ 01.11.2025 20:56 GÜNCELLEME 01.11.2025 21:56

SON DAKİKA HABERİ: ABD merkezli Axios sitesinin haberine göre, ABD'nin Ankara Büyükelçisi ve Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, Manama'da Axios muhabirine konuştu.

ŞARA, BEYAZ SARAY'I ZİYARET EDEN İLK SURİYE LİDERİ OLACAK

Barrack, Suriye Cumhurbaşkanı Şara'nın 10 Kasım'da Washington'a gideceğini belirtti.

ABD Başkanı Donald Trump ile bir görüşme gerçekleştirecek olan Suriye Cumhurbaşkanı Şara, Beyaz Saray'ı ziyaret eden ilk Suriye Cumhurbaşkanı olacak.

Öte yandan Barrack, söz konusu ziyarette Şara'nın ABD liderliğindeki DEAŞ karşıtı koalisyona Suriye'nin katılımına ilişkin bir anlaşma imzalamasının beklendiğini belirtti.

Tom Barrack ve Ahmed Şara

SURİYE VE İSRAİL ARASINDA MÜZAKERE YAPILACAK

Ayrıca Barrack, Suriye ve İsrail arasındaki müzakerelerin 5'incisinin de Şara'nın ziyareti esnasında Washington'da yapılacağını kaydetti.

Barrack, ABD'nin bu yılın sonuna kadar Suriye ve İsrail arasında bir güvenlik anlaşması yapılmasını hedeflediğini sözlerine ekledi.

Şara'yı kızdıran manzara! 'Bu kadar çabuk mu baştan çıkarıldınız'Şara'yı kızdıran manzara! "Bu kadar çabuk mu baştan çıkarıldınız"

Şara: Türkiye ve 3 ülke ile görüşüyoruz!Şara: Türkiye ve 3 ülke ile görüşüyoruz!

Şara-Putin görüşmeleri sonrası hamle:  Rusya, Suriye'deki üslerine geri dönebilir!Şara-Putin görüşmeleri sonrası hamle: Rusya, Suriye'deki üslerine geri dönebilir!

Tom Barrack'tan Türkiye itirafı: Ateşkes sağlanamazdıTom Barrack'tan Türkiye itirafı: Ateşkes sağlanamazdı

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • Ulubey 2 saat önce Şikayet Et
    Trump pyd ye karışma diye kulağını çekecektir.Türkiye ile arasını bozmak için aklını çelecektir yoksa salarım israili üstüne diyecektir.
    Cevapla
  • Kığılı 2 saat önce Şikayet Et
    Amerika Ahmet şara denen şu andaki Suriye Cumhurbaşkanı kelesine 20 milyon dolar koymuş şimdi ise En iyi müttefik olmuş. Bu işte çok işler var bekliyelim bakalım hayırlısı ne sonu
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    Yoksa Şara ABD piyonu mu???
    Cevapla
  • Köylü 2 saat önce Şikayet Et
    Abd ye giden herkes piyon mu
    Cevapla
  • Misafir 3 saat önce Şikayet Et
    dünya siyaset kitabını yeniden yazıyor
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 saat önce Şikayet Et
    KONUNUN ÖZÜ : Emperyalizm ve ABD öncelikle "IRAK VE SURİYE KUZEYİ AKDENİZE ÇIKIŞLI" bir terörist PYD devleti kurmaya çalıştı. Biz harekatlarla bu yolu kesincee şimdi de " PYD -DÜRZİ ARASINI BİRLEŞTİRME VE DAVUT KORİDORU" için ABD ve İsrail helikopterleri Dürzilere silah taşıyor.PYD zaten" DAEŞ'le mücadelede kara ordum" masalıyla desteklendi, destekleniyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: ABD'den bomba Suriye açıklaması! Şara tarihe geçecek
Şara'yı kızdıran manzara! "Bu kadar çabuk mu baştan çıkarıldınız"