'Ölüler Günü'nde büyük felaket! Çoğu çocuk en az 23 ölü

Meksika’da bir süpermarkette Ölüler Günü festivali sırasında meydana gelen patlama ve sonrasında çıkan yangında en az 23 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.

GİRİŞ 02.11.2025 08:20 GÜNCELLEME 02.11.2025 08:20

Meksika’nın Hermosillo kentindeki süpermarketinde çıkan yangın felakete neden oldu.

'Ölüler Günü' festivali kutlamaları sırasında patlamanın ardından mağazayı saran alevler nedeniyle en az 23 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. Olayda yaralı sayısının da en az 11 olduğu duyuruldu. Hayatını kaybedenlerin bir çoğunun çocuk olduğu belirtildi.



Eyalet başsavcısı Gustavo Salas, adli tıp biriminin verilerine göre ölümlerin çoğunun zehirli gaz solunmasından kaynaklandığını açıkladı.

Meksika'da her yıl festival havasında kutlanan 'Ölüler Günü' geçit törenine çok sayıda kişi katıldı. Başkent Meksiko'da gerçekleştirilen geçit töreninde iskelet kostümleri ve çeşitli figürler, katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • DiYarbakırlı 3 saat önce Şikayet Et
    günü anlamlı yapmışlar ,şimdi daha iyi anlıyoruz ölüler gününü.
    Cevapla
  • Zafer 3 saat önce Şikayet Et
    Ölmeseler olmazdı. Saygıaızlık olmasın diye ölü ölmüş.
    Cevapla
  • Misafir 4 saat önce Şikayet Et
    ölüler günü yaparken ölmüşler,tam tevafuk olmuş.
    Cevapla
  • Ali 5 saat önce Şikayet Et
    saçmalıktan saçmalık doğar kovboylar..
    Cevapla
  • Misafir 5 saat önce Şikayet Et
    Uyduruk bayramın faturası
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Pezeşkiyan'dan nükleer tesis çıkışı: "Yeniden daha güçlü şekilde inşa edeceğiz"
Hacı adaylarını ilgilendiren gelişme: Suudi Arabistan'dan sağlık raporu kararı!