İsveç'te katliam gibi kaza! Ölü ve yaralılar var!

İsveç'in başkenti Stockholm'ün Östermalm semtinde katliam gibi bir kaza yaşandı. Otobüsün durağa dalması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaşamını yitirirken, 3 kişinin ise yaralandığı aktarıldı.

GİRİŞ 15.11.2025 16:56 GÜNCELLEME 15.11.2025 18:26

İsveç'in başkenti Stockholm'de çift katlı otobüsün bir durağa çarpması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.

KİMLİK TESPİT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Stockholm'un Ostermalm bölgesindeki Valhallavagen bulvarında, çift katlı otobüsün durağa çarpması sonucu 3 kişinin yaşamını yitirdiği, 3 kişinin de yaralandığı bildirildi. İsveç Polisi’nden yapılan açıklamada, hayatını kaybedenlerin kimliklerinin tespit çalışmalarının sürdüğü belirtildi.

KASTEN ÖLDÜRME SORUŞTURMASI 

Otobüs şoförünün de kaza sonucu yaralandığı ve gözaltına alındığı kaydedilirken, ‘kasten öldürme’ gerekçesiyle olay hakkında soruşturma başlatıldığı aktarıldı.

İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kazanın nedeninin henüz belirlenemediğini ifade ederek, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diledi.

KAYNAK: DHA
Fatih Yoncalık Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Fatih Yoncalık

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Fatih Yoncalık, yüksek lisansını İstanbul Medeniyet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde yaptı. Trakya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde doktora programına devam eden Fatih Yoncalık, öğrenim hayatı boyunca muhtelif gazete ve dergilerde bilhassa dünya gündemi ve Orta Doğu üzerine çeşitli yayınlar yaptı. Meslek hayatına AKŞAM Gazetesi’nde başlayan Yoncalık, Eylül 2024’ten bu yana Haber7.com’da “Dış Haberler Editörü” olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da tarihi gün! Bakanlardan peş peşe açıklamalar...
Sözleşme feshedilecek mi? Galatasaray'da Eren Elmalı ve Metehan Baltacı kararı