Lopez, Hint düğününde iki şarkı söyledi; dudak uçuklatan parayı cebe attı

Jennifer Lopez, Hintli zenginlerin dört gün dört gece süren düğününde sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren Lopez'in, birkaç şarkılık mini konser için 2 milyon dolar aldı. Düğüne, Trump'ın büyük oğlu ve gelini de katıldı.

Lopez, Hint düğününde iki şarkı söyledi; dudak uçuklatan parayı cebe attı
Lopez, Hint düğününde iki şarkı söyledi; dudak uçuklatan parayı cebe attı
GİRİŞ 26.11.2025 08:05 GÜNCELLEME 26.11.2025 08:05

Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, Hint asıllı ecza devi Raju Mantena'nın kızı Netra Mantena ve teknoloji girişimcisi Vamsi Gadiraju'nun 6.7 milyon dolara (284 milyon TL) mal olan düğününde sahne aldı. "Waiting for Tonight" ve "Get Right" gibi sevilen şarkılarını seslendiren Lopez'in sahneye çıkmak için 2 milyon dolar aldığı öne sürüldü. Düğünün ünlü davetlileri arasında ABD Başkanı Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr. ve sevgilisi Bettina Anderson da yer aldı.

Donald Trump Jr. - Bettina Anderson

Erkan Talu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunan basını manşetten duyurdu: Türkiye'ye karşı '3+1' formülü masada
Son dakika....Dagalu'dan flaş ateşkes ilanı... 4 ülke detayı dikkat çekti!