Papa'dan Venezuela için bomba sözler! Trump'a çağrı
Katoliklerin ruhani lideri Papa 14. Leo, ABD Başkanı Donald Trump yönetimine Venezuela'ya askeri müdahaleden kaçınma çağrısı yaparak, rejim değişikliği için diyalog veya ekonomik baskının daha doğru bir yol olacağını belirtti.
Papa 14. Leo, Lübnan gezisi dönüşünde uçakta yaptığı açıklamalarla ABD'nin Venezuela politikasına ilişkin önemli mesajlar verdi. Papa, ABD Başkanı Donald Trump yönetimine, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'yu devirmek için askeri güç kullanmaktan kaçınmaları çağrısında bulundu.
ABD'nin Venezuela'da bir değişim arzu etmesi durumunda, bunun diyalog veya ekonomik baskı yoluyla gerçekleştirilmesinin daha isabetli olacağını vurgulayan Leo, "Diyalog yolları veya belki de ekonomik baskı da dahil olmak üzere baskı yolları aramak daha iyidir." şeklinde konuştu.
PAPA'NIN KAFASINI KARIŞTIRAN DENKLEM
Trump yönetiminin Venezuela'ya yönelik politikası hakkında verdiği sinyallerin belirsiz olduğunu aktaran Papa, "Bir yandan, iki başkan arasında bir görüşme olmuş gibi görünüyor. Öte yandan, bir tehlike var, bazı faaliyetler, bazı (askeri) operasyonlar olabileceği ihtimali var. ABD'den gelen sinyaller, belirli bir sıklıkla değişiyor." dedi.
ABD KARAYİPLER'E ASKERİ YIĞINAKLA VENEZUELA ÜZERİNDEKİ BASKIYI ARTIRMIŞTI
Trump yönetimi, ülkede çok sayıda ölüme yol açan yasa dışı uyuşturucuların tedarikinde Maduro'nun rol oynadığını savunuyor. Maduro ise yasa dışı uyuşturucu ticaretiyle herhangi bir bağlantısı olduğunu reddediyor. Maduro, ABD'nin bu girişimlerin kendisini devirme girişimi olduğunu belirtiyor.

ABD birlikleri, Eylül ayından bu yana Karayipler ve Pasifik'te uyuşturucu taşıdığı gerekçesiyle teknelere yönelik en az 21 saldırı düzenleyip 83 kişiyi öldürmüştü. ABD yönetimi son olarak "Güney Mızrağı Operasyonu" kapsamında bölgeye 11 savaş gemisi ve 15 bin asker konuşlandırmıştı.

-
HAYDAA 8 dakika önce Şikayet EtBosna hersekte 300 bin silahsiz köylüler cocuklar kadinlar katliam yapildi o zamanki papa 300 bin silahsz insan öldükten sonra "durun" dedi.!!! filistinde TIK sesi cikmayan papa utanmali..Hadi ordan be..Beğen Toplam 1 beğeni
-
3922 15 dakika önce Şikayet EtPapa yı seçen zaten tramptıBeğen Toplam 1 beğeni
-
m44 17 dakika önce Şikayet EtSiz kimsiniz ulan bi ülkeye karışıyorsunuzBeğen Toplam 2 beğeni
-
Misafir 69 21 dakika önce Şikayet EtSenin Bu Söylemın Şuna Benziyor ! Denizde Boğulan Adamı Kıyıya Çıkarıp Kendi Ellerinle Boğmaya Benziyor İşte Hiristiyanlık BuBeğen Toplam 3 beğeni
-
Misafir 22 dakika önce Şikayet Etbir şeytan diğer şeytana yol gösteriyor yap ama uhuletle suhuletle yap diyor gürültü patırtı çıkarma demeye getiriyor halbuki ikiside hırıstiyan devlet olarak bunların kafası bu büyük balık küçük balığı yer bunların adalet ölçüsü gücün yanında olmakBeğen Toplam 3 beğeni