Teröristi İstanbul'da çevrimiçi konuşturdular! Öcalan'a özgürlük istedi
Terör örgütü SDG yöneticisi İlham Ahmed, İstanbul'da DEM'in düzenlediği konferansa çevrimiçi katılarak, teröristbaşı Abdullah Öcalan'a özgürlük istedi. Ahmed, "Öcalan dışarıda olsa süreci daha iyi yürütür, etkisi daha kuvvetli olur." dedi.
DEM Parti'nin İstanbul'da düzenlediği "Uluslararası Barış ve Demokratik Toplum Konferansı"na, terör örgütü PKK/YPG'nin uzantısı Suriye Demokratik Güçleri'nin (SDG) Dış İlişkiler Sorumlusu İlham Ahmed de çevrimiçi katıldı.

"Terörsüz Türkiye" süreciyle alakalı konferansta konuşan Ahmed, "Abdullah Öcalan sayesinde bu görüşmeler başladı. Bu yüzden sayın Öcalan'a çok teşekkür ederim. Diyaloğu daha iyi yürütebiliriz. Ancak hala bazı engeller var. Biz bu engellerin kalkması için elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye ile görüşmek ve bu süreci yürütmek istiyoruz. Suriye'deki barış, Türkiye'yi de etkiliyor. Bugün yürüyen sürece çok kıymet veriyoruz. Bu adımla birlikte Suriye üzerindeki etkisini hemen hissettik çünkü savaş bitti. Bu nedenle sürece olumlu yaklaşıyoruz. Demokrasi amacına ulaşmalı. Kürt ve Türk anneleri ağladı. Artık bunların olmaması gerekiyor. Türk hükümeti bunu yapabilir. Karar onların elinde. Bunları neden söylüyorum, çünkü Suriye (hükümeti) üzerinde etkileri var. Eğer Öcalan tecrit altında olmazsa, dışarıda olsa süreci daha iyi yürütür ve etkisi daha kuvvetli olur." dedi.
Terörist İlham Ahmed, Türkiye'nin "Terörle Arananlar" listesinde bulunuyor.

-
Osmanlı Başkenti 1 ay önce Şikayet EtŞeriat olsa değil vardı kaldırıldı.. RABBİM CC buyruklarıyla yaşamayı,yönetmeyi,yönetilmeyi nasip eylesin kıyamete dek..Beğen
-
Mammut 1 ay önce Şikayet EtDem yine Demliğini yapmış,illaki şeytana uyacak,uymazsa rahat edemiyorlar.onkarda çok iyi biliyorlar ki bu onların son şansları,kendileri bilir,el atına binen köy ortasında iner der Atalarımız..Beğen Toplam 15 beğeni
-
İ.K 1 ay önce Şikayet EtTerörist başı en güvenli, en özgür yerde. Çıktığı gibi gömerler..Beğen Toplam 12 beğeni
-
Eski MHP li______ 1 ay önce Şikayet EtBunların Derdi barış değil işi Yokuşa Sürmek Gerisi HİKAYE TİYATRO.Beğen Toplam 23 beğeni
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtO zaman bizde sarı torba istiyoruz.Beğen Toplam 17 beğeni