Trump'a ait Epstein dosyalarının tamamı yayınlanacak
ABD Adalet Bakan Yardımcısı Blanche, Epstein dosyalarında Trump'a ait tüm belgelerin paylaşılacağını duyurdu. Blanche, Trump'ın saklayacak bir şeyi olmadığını belirtirken, kaldırılan dosyaların mağdurları koruma amaçlı olduğunu söyledi.
NBC haber kanalına konuşan Blanche, Epstein ile bağlantılı dosyalarda Trump'ın yer aldığı tüm materyallerin yayınlanacağını, ABD Başkanı'nın bu konuda "saklayacak bir şeyi olmadığını" söyledi.

"SAKLAYACAK HİÇBİR ŞEYİ YOK"
Blanche, Epstein dosyalarındaki Trump'la ilgili her türlü belge ve fotoğrafın paylaşılıp paylaşılmayacağıyla ilgili soruya, "Evet, evet, bunu 3-4 kez söyledim, daha önce de söyledik ve Başkan Trump da seçilmeden önce defalarca söyledi. Seçildikten sonra da tüm yaz boyunca, 'Saklayacak hiçbir şeyim yok.' diye aynı şeyi söyledi." yanıtını verdi.
Epstein dosyalarında ister Trump olsun ister başka biri olsun herkesin fotoğrafının yayınlanacağını net şekilde ifade eden Blanche, sadece "hayatta kalan mağdurların hariç tutulacağının" altını çizdi.

MAĞDURLARIN KORUNMASI
Blanche, iki gün önce paylaşılan dosyalarda, Epstein'in fuhuş ağına düşmüş ve hala hayatta olan bazı kadınların da fotoğraflarının yer aldığının tespit edildiğini öne sürerek, söz konusu fotoğrafların kaldırılmasının Başkan Trump'la "hiçbir ilgisi olmadığını", bunun mağdurların avukatlarının talebi üzerine gerçekleştiğini kaydetti.
Bakan Yardımcısı, "Mükemmel bilgilere sahip değiliz. Bu nedenle mağdur hakları gruplarından bu tür fotoğraflarla ilgili bilgi aldığımızda fotoğrafı kaldırıp soruşturma başlatıyoruz." dedi.

ADALET BAKANLIĞI SİTESİNDEN 16 DOSYA KALDIRILMIŞTI
ABD'de dün birçok medya kuruluşu, Trump'ın fotoğrafları da dahil 16 dosyanın Adalet Bakanlığı internet sitesinden kaldırıldığını bildirmişti.
Adalet Bakanlığı ise yanıt olarak "Ek bilgiler aldıkça yasalara uygun olarak fotoğraflar ve diğer materyaller incelenmeye ve gerektiğinde sansürlenmeye devam edecektir." açıklamasını yapmıştı.
Epstein davasının skandal fotoğrafı: Eski İsrailli istihbaratçı uyarmıştı: Şantaj için...
-
Misafir 9 dakika önce Şikayet Eteyvah aldandık fani dünyayı baki zannettikBeğen
-
şahin 31 dakika önce Şikayet Etİtrail şantaj malzemeleürni piyasaya sürüyor ama batılıları fazla hafife almamlı. Tarih tekerrürden ibarettirBeğen
-
yusuf 1 saat önce Şikayet Etisraili yanliz birakirsan zamaninda tuttugu dosyayi ortaya atar.Beğen Toplam 3 beğeni
-
Divane 1 saat önce Şikayet EtTrump u esir aldılar, ne zaman Bibi abd ye gitse önce bir kaç fotoğraf servise çıkar. Kim karar verir bu servise kim seçer fotoğrafları, belli değil. Trump a şantaj bu kadar kolay.Beğen Toplam 3 beğeni
-
Misafir 1 saat önce Şikayet EtNayır nolamaz, sevgili Trump 'ımıza bunlar yapılamaz. İ bizi çok seviyor biz ise Ona bayılıyoruz.Beğen Toplam 1 beğeni