Son dakika: Trump'ın uçağı arıza yaptı! ABD'ye geri döndü
İsviçre'ye gitmek üzere havalanan ABD Başkanı Donald Trump'ın uçağının kısa süre sonra meydana gelen elektrik arızası nedeniyle Washington'a geri döndü.
Beyaz Saray, İsviçre'ye gitmek üzere havalanan ABD Başkanı Donald Trump'ın uçağının kısa süre sonra meydana gelen elektrik arızası nedeniyle "tedbiren" Washington'a geri döndüğünü ve Trump'ın yeni bir uçakla seyahatine devam edeceğini duyurdu.

Beyaz Saray Sözcüsü Karoline Leavitt, Trump'ın Davos gezisini takip etmek üzere uçakta kendisine eşlik eden basın mensuplarına, Başkan'ın uçağıyla ilgili bir açıklama yaptı.
Trump'ın AF1 uçağının bir elektrik arızası nedeniyle "tedbir amaçlı" olarak Washington yakınlarındaki Joint Base Andrews Havalimanı'na geri döndüğünü belirten Leavitt, ABD Başkanı'nın yeni bir uçakla Davos seyahatine devam edeceğini söyledi.
'TÜM IŞIKLAR BİR ANDA KESİLDİ'
Öte yandan, uçakta bulunan muhabirler, kalkıştan bir süre sonra tüm ışıkların bir anda kısa süreliğine kesildiğini bildirdi.
Muhabirlerden biri, Leavitt'in, bir süre önce Katar tarafından Trump'a hediye edilen ve başkanlık uçağı olarak kullanılmak üzere güvenlik testleri süren Boeing 747-8 jumbo jetle ilgili "Şu anda kulağa daha iyi geliyor" şeklinde bir espri yaptığını aktardı.
ABD başkanları geleneksel olarak 2 adet AF1 başkanlık uçağını dönüşümlü kullanıyor.
YOLCULUK YENİDEN BAŞLADI
Uçağın "tedbir amaçlı" geri dönmesinin ardından Trump, daha küçük bir uçak olan Boeing 757’ye geçerek Davos seyahatine başladı. Trump’ı taşıyan yeni uçak TSİ 08.00 sıralarında havalandı.
-
hasan Ali Kemal 22 dakika önce Şikayet Etyüce Allahın izniyle oda olacakBeğen Toplam 1 beğeni
-
Faruk 24 dakika önce Şikayet EtBu olaydan sonra kesin bakın Filistin ile ilgili Yahudilerin hoşuna gidecek kararlar alacak. Demedi demeyinBeğen
-
Murat gözükara 25 dakika önce Şikayet EtSuikastse görland niye değilde İran..görland yapmışsa..Beğen Toplam 3 beğeni
-
Durağı olmayan yol 26 dakika önce Şikayet EtDüşmemişmi Tüh ya bir dahaki ne İNŞAALLAHBeğen Toplam 2 beğeni
-
YATIRIM HESABI 34 dakika önce Şikayet Etgebersende dünya bir nefes alsa itrail çok üzülecek.Beğen