Suriye ordusu duyurdu: Rakka-Haseke ve Halep kırsalında insani koridor açıldı
Suriye ordusu, insani yardım ve acil vakaların geçişi için Rakka-Haseke ve Halep kırsalında iki ayrı insani koridorun açıldığını duyurdu.
Suriye resmi ajansı SANA’nın aktardığına göre, Suriye Ordusu Operasyonlar Heyeti, ilgili vilayetlerle koordinasyon içinde iki insani koridor açıldığını açıkladı.
Buna göre ilk koridor, Haseke Valiliği ile koordinasyon kapsamında Rakka–Haseke yolu üzerinde, Tel Davud köyü yakınında oluşturuldu.
İkinci insani koridor ise Halep Valiliği ile koordinasyon çerçevesinde, M4 karayolu üzerindeki Aynularab kavşağında, Nur Ali köyü yakınında açıldı.
Yetkililer, söz konusu koridorların insani yardımların ulaştırılması ile acil ve hassas insani vakaların güvenli şekilde geçişi amacıyla tahsis edildiğini belirtti.
ATEŞKES SONRASI İLK SEVKİYAT
İHH İnsani Yardım Vakfı, Suriye'de ateşkesin uzatılmasıyla açılan koridoru kullanarak Aynularab'daki sivillere 6 tır dolusu kışlık yardım malzemesi ulaştırdı.

Ayn İsa'da terör örgütü YPG'nin evlerin içinden açtığı tünelleri görüntülendi
10 madde halinde Suriye'de son durum ve bundan sonra ne olacak raporu
-
Misafir 1 ay önce Şikayet Etİçlerine bakın bunları parsları sltınları kaçırmasınlarBeğen Toplam 3 beğeni
-
Misafir 1 ay önce Şikayet Etinşallah o yardımlar teröristlere geçmez ihtiyaç olan sivillere ulaşırBeğen Toplam 7 beğeni
-
Doğrusu Bu 1 ay önce Şikayet EtKorkak kaçan suriyelileri bu ülkeden gönderin hepsini .Beğen Toplam 3 beğeni
-
Halo dayı 1 ay önce Şikayet EtSavaş olsa belkide arkana bakmadan kaçarsın. O korkak dediğin sudiyeliler şimdi Türkiye adına savasiyorBeğen Toplam 11 beğeni
-
Ali 1 ay önce Şikayet Etİnsani koridor, adı üstünde insanlar için. Oradaki koridor kimin için?Beğen Toplam 4 beğeni
-
ne zaman 1 ay önce Şikayet EtSuriyeliler dönecekBeğen Toplam 2 beğeni