Savunmasız çocuklar üzerinden iğrenç plan! Öz kızının arkadaşlarını Epstein'e pazarlamış
Pedofili ağının mimarı Epstein’in rezillikleri ortalığa saçılırken eski model Eva Andersson-Dubin’in 15 yaşındaki öz kızını ve arkadaşlarını sapkın milyardere nasıl pazarlamaya çalıştığı belgelendi. Nefret uyandıran yazışmalar ortaya çıktı.
-
Haber7 - ÖZEL
Pedofili sapık milyarder Jeffry Epstein belgelerinden mide bulandıran detaylar ortaya çıkıyor.
Milyarderin İsveçli eski model Eva Andersson-Dubin ile gerçekleştirdiği yazışmalarda küçük çocuklar üzerinden kurulan kirli planlar gün yüzüne çıktı.
ÖZ KIZININ ARKADAŞ ÇEVRESİ ÜZERİNDEN İĞRENÇ TEKLİF
Kamuoyuyla paylaşılan 3 bin belge arasında Epstein’in eski kız arkadaşı Eva Andersson-Dubin arasındaki yazışmalar yer alıyor. 1994 yılından bu yana Yahudi milyarder Glenn Dubin ile evli olan Eva Andersson-Dubin’in, Epstein’i, 15 yaşındaki kızı ve arkadaşlarıyla bir araya getirmek için hamle yaptığı belirlendi.
Eva Andersson-Dubin’in pedofili hükümlüsü Epstein’i reşit olmayan çocukların bulunduğu eve çağırdığını ve 15 yaşındaki Celina’nın çevresini kullandığı tespit edildi.

Eva Dubin’in pedofili Epstein’i reşit olmayan çocukların bulunduğu evine davet etmesi, zengin Yahudi elitlerin çocuklarını dahi kirli ilişkilere sermaye edebildiğini gösterdi.
Eva Andersson-Dubin ile Jeffrey Epstein arasında 13-14 Ağustos 2010 tarihlerinde gerçekleşen mail trafiğinde şu ifadeler yer aldı:
Epstein: özgürlük - kuyruk numarası
Eva Dubin: Bu kim??????
Epstein: Yeni helikopterim
Eva Dubin: Güzel!!!
Epstein: Çiftlikteyim (sansürlü)
Eva Dubin: Gelecek hafta gelip ziyarete uğrayın. Celina'nın (15 yaşındaki kızı) 5 arkadaşı gelecek.

SAPIK OLDUĞUNU BİLE BİLE
Pedofili sapıl Epstein ile Eva Dubin’in yazışmalarının 2010 yılında gerçekleştiği görülüyor. Jeffrey Epstein, 2008 yılında Florida’da reşit olmayan bir kızı fuhuşa teşvik etmekten hüküm giymiş ve cinsel suçlu olarak kayıt altına alınmıştı. Eva Dubin’in buna rağmen tescilli pedofili ile dostane ilişkisini sürdürmesi, sapkın fuhuş ağının korkunç ağını gözler önüne serdi.
Bilindiği üzere Epstein’in küçük kız çocuklarını taciz ettiğine dair ilk dava 2005 yılında açıldı. ABD’li milyarderlerin gözde merkezi Florida’daki Palm Beach’te bulunan kadın polise başvurarak 14 yaşındaki üvey kızının kendisinden yaşça büyük bir kız tarafından Epstein'ın malikanesine götürüldüğünü iddia etmişti. Çocuk tacizi şebekesi davasının ilk adımı bu şikayet oldu. FBI’ın da dahil olduğu 11 aylık ilk soruşturma, olayda adı geçen bazı taciz mağdurlarının 18 yaşından küçük çocuklar olduğunu gösterdi.
Epstein, 2008 yılında 18 yaşından küçük kişiye fuhuş yaptırmak ve fuhuşa teşvik etmek suçlarını kabul etti.

-
MERT 5 dakika önce Şikayet EtBu SAPIKLARIN KURTULUŞU İSLAMDADIR. Allah cc yardımcıları olsun.Beğen
-
Misafir 1 8 dakika önce Şikayet EtAşağılık mahlüklar.Beğen
-
aydın 14 dakika önce Şikayet EtSavaşları çocuk kaçırmak için çıkarmışlar anlaşılanBeğen
-
Vatandaş 19 dakika önce Şikayet Etİşte bu soyun yaptığı işler bunlar derlerya bunlar bir birini tutar diyeBeğen
-
Adalet 20 dakika önce Şikayet EtAhlak inanç kural düzen değer yoksa her türlü vahşi dinsel ve cinsel sapkınlık vardır buda sapıklık espein ve arkasındakı sapkın inanç ile tüm dünyayı esir almıştırBeğen