Lazkiye'de çatışma: Bir güvenlik mensubu hayatını kaybetti

Suriye'nin Lazkiye iline bağlı Ceble kenti yakınlarında Suriye iç güvenlik güçleri ile devrik rejim unsurları arasında çıkan çatışmada bir güvenlik mensubu hayatını kaybetti.

Lazkiye'de çatışma: Bir güvenlik mensubu hayatını kaybetti
Lazkiye'de çatışma: Bir güvenlik mensubu hayatını kaybetti
GİRİŞ 24.02.2026 13:24 GÜNCELLEME 24.02.2026 13:28

Suriye devlet televizyonu El-İhbariyye'nin güvenlik kaynaklarına dayandırdığı haberinde, Lazkiye'ye bağlı Ceble kenti kırsalında Suriye iç güvenlik güçleri ile devrik rejim yanlısı "Saraya el-Cevad" adlı milis grup arasında çatışma çıktığı belirtildi.

Çatışmada Suriye güvenlik güçleri mensubu bir kişinin yaşamını yitirdiği, milis gruba mensup sözde bir lider ile iki üst düzey unsurun ise etkisiz hale getirildiği ifade edildi.

KAYNAK: AA
Meryem Üstün Haber7.com - Editör
Haber 7 - Meryem Üstün

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünü bitirdi ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'nde Felsefe yüksek lisansını tamamladı. Ekim 2023'ten beri Haber7 bünyesinde internet editörü olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 1
  • misafir 2 saat önce Şikayet Et
    esat itinin kalıntıları!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Epstein skandalı akademiye sıçradı! ABD'nin önde gelen üniversiteleriyle yakın temaslar
ABD'den İran açıklaması: Tüm seçenekler masada