Çin görüntüleri sızdırdı: ABD savaş uçaklarını İsrail'e konuşlandırdı!
ABD'nin İran'a yönelik operasyon hazırlıklarına ilişkin Çin bölgedeki uydu görüntülerini yayınlayarak ABD'nin mühimmatlarının yerlerini tespit etti. İsrail jet uçaklarının merkezi haline geldi.
- ABD'nin Hürmüz Boğazı'na askeri yığınak yaptığı ve operasyon öncesi müzakerelere başladığı süreçte, bölgedeki askeri varlıkları hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı.
- Çinli Mizar Vision şirketi, ABD'nin bölgedeki F-22 savaş uçakları ve diğer hava ve deniz güçlerinin konumlarını yapay zeka destekli uydu analizleriyle tespit etti.
- USS Gerald R. Ford adlı dünyanın en büyük uçak gemisi, Yunanistan'ın Girit adası yakınlarında görüntülendi.
ABD’nin İran’a yönelik düzenleyeceği operasyon öncesi bölgeye 300’den fazla uçak ve 20’den fazla gemiyi Hürmüz Boğazı’na konuşlandırmıştı.
Operasyonlar öncesi sahada değil masada görüşme gerçekleştiren ABD ve İran Cenevre de müzakerelere başlamıştı.
Müzakereler esnasında ise Çinli teknoloji şirketi Mizar Vision, yapay zeka destekli uydu analizleriyle ABD’nin bölgedeki F-22 varlıkları, hava ve deniz güçlerinin nerelerde bulunduğunu ortay çıkardı.
Geçtiğimiz günlerde CENTCOM bölgeye 300’den fazla hava aracı gönderdiklerini duyurmuştu.

ABD BÖLGEDEKİ ÜSSLERİNE MÜHİMMATLARINI YERLEŞTİRDİ
Çin'in MizarVision teknoloji şirketi, ABD ve İran arasında gerilimin arttığı dönemde, ABD ordusunun İsrail, Suudi Arabistan, Katar ve Ürdün'deki hava güçlerinin yanı sıra bölgedeki deniz güçleri hakkında fotoğraflar paylaşarak bilgi verdi.
Bölgede gerilim devam ederken İsrail’de F-22 savaş uçaklarının konuşlandırıldığı, İsrail’in güneyinde bulunan Ovda Hava Üssü’nde oldukları kaydedildi.
Uydu görüntülerine yansıyan bilgilerde F-22 uçaklarının yakınında bir Patriot hava savunma bataryasının da mevzilendiği tespit edildi.
Çinli şirket ABD’nin Ortadoğu’da askeri güçlerin yerlerini ve hareketlerini yapay zeka modeli kullanarak tespit etti.
Suudi Arabistan'daki verilere göre Prens Sultan Hava Üssü'nde 16 KC-135 tanker ve nakliye uçağı bölgede bulunurken, 6 E-3 havadan erken uyarı ve kontrol uçağı olmak üzere 22 ABD uçağını bölgede görüntüledi.
Katar’daki El-Udeyd Hava Üssü’nde de çok sayıda savaş uçağı ve Patriot hava savunma sistemleri yer aldı.
Öte yandan ABD’ye ait Katar’daki hava üssünde dikkat çekici bir hareketlilik yaşandı. Yüksek çözünürlüklü uydu görüntülerine göre, üsten tüm yakıt ikmal uçakları ayrıldı.
Üste şu anda 12 nakliye uçağı ve 6 V22 Osprey helikopteri bulunuyor. Ayrıca 3 taarruz helikopteri de konuşlu durumda.
Ürdün’deki Muvakkaf el-Salti Hava Üssü'nde ise savaş uçaklarının yanı sıra THAAD hava savunma sisteminin bulunduğu belirtildi.

DÜNYANIN EN BÜYÜK UÇAK GEMİSİ GİRİT'TE
ABD ordusunun Hint Okyanusu'ndaki Diego Garcia adasında askeri yığınak yaptığı dünyanın en büyük uçak gemisi olarak bilinen USS Gerald R. Ford'un ise Yunanistan'ın Girit adası yakınlarında olduğu görüntülendi.

-
Vatansever 3 hafta önce Şikayet EtAdamlar güçlü ne isterlerse elde ediyorlar engellemek için kimsenin gücü yetmez,dünyanın bütün ülkelerindeki zincir alışveriş marketleri hepsi onların,kullanılan tüm ürünlerden mutlaka pay alıyorlar,yani parada onların güçte onların,milletlerde yokluk çekmiyorlar,herşey var lüks yaşam.Beğen
-
Mustafa ARI 3 hafta önce Şikayet Etİran'ın kaybedeceği bir şey yok Amerika düşünsünBeğen
-
DURSUN 3 hafta önce Şikayet EtABD uçaklarını İsrail den kaldırmadan hepsini aynı anda vurabilseler ciddi yara alır abd ve İsrailBeğen Toplam 1 beğeni
-
Gültepeli Bjk 3 hafta önce Şikayet EtAllah yar ve yardımcımız olsun inşallah REİSBeğen Toplam 2 beğeni
-
Misafir 3 hafta önce Şikayet Etinşallah yerin dibine batarlarBeğen Toplam 4 beğeni
-
Ali Can 3 hafta önce Şikayet EtSilahsız olması gereken adaları Yunanistan çoktan silahlandırdı ve lozan yok saydı. Tabi ki de terörist Devlet Amerikanın desteği ile yaptı. Bugünde terörist Devlet Amerikaya diyet ödeyen Yunanistan adaları Terörist Devlet Amerikanın ordusuna açmış.Beğen Toplam 3 beğeni