İran: Netanyahu'nun ofisi hedef alındı
İran Devrim Muhafızları tarafından yapılan açıklamada Netanyahu'nun ofisinin hedef alındığı bildirildi.
Son dakika haberi: Mehr Haber Ajansı, Devrim Muhafızları tarafından yapılan 10'uncu dalga füze saldırısı duyurusunu yayımladı. Açıklamada, "İsrail Başbakanı'nın ofisi ve İsrail Hava Kuvvetleri Komutanlığı yerleşkesi Hayber füzeleriyle hedef alındı." ifadeleri kullanıldı.
İsrailli yetkililer ise henüz bu iddialara ilişkin resmi bir açıklama yapmadı.
Öte yandan İsrail'de 200'den fazla noktada sirenlerin çaldığı ve Tel Aviv'e roket parçaları düştüğü bildirildi.
NETANYAHU ALMANYA'DA SAKLANIYOR
İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun uçağı, İran’a başlatılan saldırıların hemen ardından güvenlik tedbiri nedeniyle götürüldüğü Almanya’da kalmaya devam ediyor.
Başbakan Binyamin Netanyahu’nun uçağı "Wing of Zion" ülkeden ayrıldı. Yerel saatle dün sabah 08.21’de Birüssebi kentindeki bir hava üssünden kalkan uçak akşam yerel saatle 21.29’da Berlin’e indi.
-
Ahm 3 hafta önce Şikayet EtHayır kaçırılmayacağının bir garantisi mi var?Beğen
-
HIDIR BUDUR 3 hafta önce Şikayet EtTrump kendisini Eipstein videoları ile devamlı tehtid eden Netenyahu'dan da bıktı. ABD'yi İsrail prangalarından ve kapı kulu halinden de kurtarmak istiyor gizliden. İran'a "Netenyahu'nun bürosunu vurdurup" İsrailin bu azgın, dizginlemez moduna da ders verme niyetinde. Bunu bilen Netenyahu "İsrail uçağı ile soluğu Almanya ya kaçmakta buldu".Beğen Toplam 2 beğeni
-
yorumcu 3 hafta önce Şikayet Etsap döner keser döner gün gelir hesap dönerBeğen Toplam 6 beğeni
-
Selime Hollanda'dan 3 hafta önce Şikayet EtBerlin'e kacmis Yahudi Netanyahu,Merz'in kucagina konmus.Ucagi Berlin'deBeğen Toplam 5 beğeni
-
Misafir 3 hafta önce Şikayet Etitrail de çok ölü var saklıyorlar.Beğen Toplam 7 beğeni


