Son dakika: İran sürpriz hamleyi duyurdu: PKK vuruldu, dev saldırı!

Son dakika haberi... İran, terör örgütü PKK’nın ülkedeki uzantısı PJAK ile diğer ayrılıkçı terör örgütü PAK güçlerini hedef aldı. Örgütlerin Irak sınırları içindeki kamplarının 30 iHA ile vurulduğu açıklandı.

GİRİŞ 04.03.2026 07:10 GÜNCELLEME 04.03.2026 08:24

Son dakika haberi... İran, terör örgütü PKK’nın ülkedeki uzantısı PJAK ile bölgedeki ayrılıkçı terör örgütü PAK güçlerini hedef aldığını açıkladı.

İran Devrim Muhafızları Ordusu’ndan yapılan açıklamada, Irak Kürt Bölge Yönetimi (IKBY) sınırları içinde İran’a yönelik eylem planladığı öne sürülen gruplara 30 insansız hava aracıyla (İHA) operasyon düzenlendiğini ve hedeflerin imha edildiğini duyuruldu.

 

Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır Alemdar

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Avrupa lideri 'hepimizi öldürecek' deyip uyardı! 'Avrupa cehenneme düşecek...'
Galatasaray, Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükseldi