Trump'tan İran açıklaması: Hedef alınabilecek bir şey kalmadı

ABD Başkanı Donald Trump: İran savaşı yakında bitecek, ben ne zaman istersem o zaman biter. İran'da pratik olarak vurulabilecek hiçbir hedef kalmadı.

GİRİŞ 11.03.2026 17:06 GÜNCELLEME 11.03.2026 18:56

ABD Başkanı Donald Trump, İran’a yönelik devam eden saldırılar hakkında ABD basınına telefonla açıklamalarda bulundu.

Trump, İran ile savaşın "yakında" sona ereceğini belirterek, "Ne zaman bitmesini istersem, o zaman bitecek" dedi.

İran’da hedef alınacak neredeyse hiçbir şeyin kalmadığını ifade eden Trump, "Savaş çok iyi gidiyor. Planlanan takvimin çok ilerisindeyiz. İlk altı haftalık süre içinde bile mümkün olduğunu düşündüğümüzden daha fazla hasar verdik" dedi.

İran'ın düşmanlığının İsrail ve ABD'nin ötesine, bölgedeki Körfez ülkelerine de yayıldığını söyleyen Trump, "Orta Doğu'nun geri kalanını da hedefe almışlardı. 47 yıldır neden oldukları ölüm ve yıkımın bedelini ödüyorlar. Bu bir intikam. Bu kadar kolay kurtulamayacaklar" dedi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Çolpan Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Çolpan Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 83
  • Yaşasın hamas 2 hafta önce Şikayet Et
    Ve mekeru ve mekerallah vallahü hayrül makirin onlar tuzak kurdular Allah ta tuzak kurdu Allah cc tuzak kuranların en hayırlısıdır
    Cevapla
  • vatandaş 2 hafta önce Şikayet Et
    İsraillin sonu yaklaşıyor sanki
    Cevapla
  • Osman 2 hafta önce Şikayet Et
    Epstein gülü, Natenyahuya tsklardan yakalanmış. Irana saldirdi. Façası çizildi, şimdi ne yapacağını nasıl çıkacağını bilmiyor.
    Cevapla
  • İ.K 2 hafta önce Şikayet Et
    İtrail de çok hedef var
    Cevapla
  • Drachen 1 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu adam gerçekten şizofreni hastası , sözüm ona bütün füze sistemlerini vurmuştun ama İran daha halen füze yağdırıyor . Siz anca Okulları vurup Çocuk ve sivilleri Katlediyorsunuz . İran zaten Nükleer Silah için masaya oturmuştu neden durup dururken saldırdınız ? demek ki sizi derdiniz Nükleer silah değil Katliam mış . Allahın gazabı siz ve sizin gibi düşünenlerin üzerine olsun .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Bakan Gürlek'e dikkat çeken Özgür Özel talimatı
Bedelsiz transfer olmuştu! 3 yılda bedelini 75 kat arttıran Türk yıldıza Real Madrid talip