Esed rejiminden kan donduran infaz! Karargahın dibinden toplu mezar çıktı!
Suriye'nin Dera ilinde eski Esad rejimine ait askeri karargahın yakınlarında 11 kişiye ait toplu mezar bulundu. Elleri bağlı ve ağır işkence izleri taşıyan cesetlerin kimlik tespiti için bölgede yasal ve tıbbi incelemeler başlatıldı.
Suriye'nin Dera ilinde Esad rejiminin askeri karargahı yakınlarında 11 kişiye ait ağır işkence izleri taşıyan ceset kalıntılarının olduğu toplu mezar bulundu.
ELLERİ BAĞLI 11 CESET BULUNDU
Suriye'de Beşar Esad rejimine ait katliam izleri gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Suriye İç Güvenlik Kuvvetleri, Dera ilinin kuzey kırsalındaki es-Sanameyn şehri yakınlarında Esad rejiminin askeri karargahı civarında toplu bir mezar buldu.
Tel Gurabe mevkiinde tespit edilen toplu mezardan elleri bağlı ve üzerlerinde ağır işkence izleri olan 11 kişiye ait ceset kalıntıları çıkarıldı.
ESED REJİMİNE AİT KARARGAHIN YAKINLARINDA TOPLU MEZAR
Bu durumun, söz konusu kişilerin eski rejim tarafından infaz edildiğini gösterdiği ifade edildi. İlgili makamların ve yetkili birimlerin derhal bölgeye geldiği, cesetlerin usulüne uygun şekilde çıkarılması ve kimlik tespiti işlemlerinin yapılması için gerekli tüm yasal ve tıbbi çalışmaları başlattığı ifade edildi.
-
Misafir 1 saat önce Şikayet Etbu duruma düşmemek icin maddi manevi güçlü olmak gerekirBeğen Toplam 5 beğeni
-
Misafir 1 saat önce Şikayet EtEğer bu vefat edenlerden sorulabilse diyecekler ki az bir zahmetle çok büyük mükafatlar kazandık. Allah'ın vereceği mükafatı aklımız tasavvur edemez.Beğen Toplam 12 beğeni
-
Hasan 2 saat önce Şikayet EtTürkiyedeki Esed sevdalıları görün bakın, hoş sizin de elinize fırsat geçse aynısını yaparsınız ya. Allah size fırsat vermesin, o Esedi ziyarete gidenleri de kahretsin.Beğen Toplam 19 beğeni