Roma'da LPG tankı patladı! 3 bina çöktü

Roma'da yeraltı tankından sızan LPG'nin patlaması sonucu 3 ev yıkıldı, 3 kişi yaralandı.

GİRİŞ 23.03.2026 10:04 GÜNCELLEME 23.03.2026 10:08

İtalya'nın başkenti Roma'da şiddetli bir patlama meydana geldi. Pazar sabahı Piana del Sole bölgesinde yaşanan patlamada 3 bina çöktü. Patlamaya gaz tüpünden kaynaklanan sızıntının sebep olduğu bildirildi.

Görgü tanıkları, patlamanın etkisini savaş alanına benzetti; enkaz parçalarının 200 metreye kadar savrulduğu ve çevredeki binalar ile araçların da zarar gördüğü aktarıldı.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Olay yerine çok sayıda itfaiye ve arama kurtarma ekibi sevk edildi. Enkaz altında kalanların olup olmadığı araştırılıyor. Bölgedeki 70 kişi evlerinden tahliye edildi.

Meryem Üstün Haber7.com - Editör
Haber 7 - Meryem Üstün

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünü bitirdi ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'nde Felsefe yüksek lisansını tamamladı. Ekim 2023'ten beri Haber7 bünyesinde internet editörü olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yapay zeka dünyanın en güzel 30 stadyumunu seçti: Listede 3 Türk takımı var!
Şanlıurfa sele teslim oldu: Cadde ve sokaklar göle döndü