İran medyası: Tahran teklifi aşırı buldu

İran medyası, ABD tarafından sunulan ateşkes teklifinin Tahran tarafından aşırı bulunduğunu ve Tahran'ın kendini savunmaya devam edeceğini belirtti.

GİRİŞ 25.03.2026 17:16 GÜNCELLEME 25.03.2026 17:50

İran medyası, ABD tarafından sunulan ateşkes teklifinin Tahran tarafından aşırı bulunduğunu ve Tahran'ın kendini savunmaya devam edeceğini belirtti. Ayrıca "İlk şart saldırıların durması. İran somut bir güvence talep ediyor" denildi.

İran devlet televizyonu, "Savaşı yalnızca şartlar yerine getirildiği zaman bitireceğiz." şeklinde açıklamada bulundu.

Öte yandan Press TV'ye konuşan İranlı yetkili, "İran, savaşı ne zaman uygun görürse ve kendi koşulları yerine getirildiğinde sona erdirecektir" dedi.

Meryem Üstün Haber7.com - Editör
Haber 7 - Meryem Üstün

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünü bitirdi ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'nde Felsefe yüksek lisansını tamamladı. Ekim 2023'ten beri Haber7 bünyesinde internet editörü olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 14
  • ümit 9 dakika önce Şikayet Et
    Abd ayvayı yedi
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 saat önce Şikayet Et
    EİPSTEİN TRUMP !!? İsrail'in kulu kõlesi olarak İran'a savaş açtın, kendi kariyerini de sıfırladin. Ramazanda muslumanlari bombaladin. Gazzeli kadın çoluk çocukların ahını da almıştın. Bu haksız savaşı NATO'YA İHALE ETMEYE KALKTİN. SİMDİ DEBELEN DUR CUKURUN DİBİNDE..( ABD ipine tutunanlar da ders almalı artık)
    Cevapla
  • CANDEDE 1 saat önce Şikayet Et
    onların hiç biri filmler de izlediğiniz rambo değil, göm bunları körfeze iran. devlet olduğunu göster
    Cevapla
  • Oğuzhan 1 saat önce Şikayet Et
    Sarı kafa savaşi kaybetti abd fosss
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 saat önce Şikayet Et
    Nükleeri verirse barış nasıl olacak ? Ukraynaya barış mı grldi savaş mı ? Kendilerinde olunca iyi bizde olunca kötü . İran da masum değil ama it railin kaç nükleeri var bilen var mı ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İran'dan gövde gösterisi: Füze ve tanklarını sergilediler
Türkiye ile İngiltere arasında 'Eurofighter' sözleşmesi: İmzalar atıldı!