Türk ve Katar ordusundan kritik görüşme
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin kardeşleri Şeyh Joaan bin Hamad Al Sani ve Şeyh Thani Hamad Al Sani ile görüştü.
GİRİŞ 27.03.2026 19:15
GÜNCELLEME 27.03.2026 19:15
Milli Savunma Bakanlığı'nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Katar Emiri'ni temsilen gerçekleşen ziyarette, Bakan Yaşar Güler'in beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu da yer aldı.

BAKAN GÜLER, KATARLI MEVKİDAŞINI KABUL ETTİ
Katar heyeti ziyarette, Katar Silahlı Kuvvetlerine ait helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu şehit olan Hava Savunma Binbaşı Sinan Taştekin'e, ASELSAN Teknisyenleri Süleyman Cemre Kahraman ve İsmail Enes Can'a Allah'tan rahmet, Türk milletine başsağlığı ve sabır temennilerini sundu.
Bakan Güler de aynı kazada şehit düşen Katarlı askerlere Allah'tan rahmet, Katar halkına da başsağlığı ve sabır diledi.
KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
-
Misafir 1 saat önce Şikayet Etaltay tankina yatitim yaptida ne oldu tum sol.tayfa ayaga kalkti katarlilara sattiniz diye.Bu maşaların amacı işte bu dost ulkelerdene gelebilecek yatirimi engellemekBeğen Toplam 11 beğeni
-
Misafir 2 saat önce Şikayet EtKatar ABD ye yapacağı yatırımları ülkemize yapsa, gerek savunma sanayi gerek diğer teknoloji şirketleri, bizde yeni teknolojiler üreterek Katar'da daha iyi roller üstlenebilirizBeğen Toplam 19 beğeni
-
Vatandaş 2 saat önce Şikayet EtKatarın Korumaliligini Türkkiye yapar kaymağını Amerika yer.Beğen Toplam 5 beğeni