Pakistan'dan son dakika İran kararı! Resmen izin verdiler
Pakistan hükümeti, ABD ve İsrail'in İran'a yönelik saldırıları devam ederken, gelecek 3 ay boyunca İran'a gıda ihracatına izin verdi.
SON DAKİKA HABERİ: İran, ABD-İsrail savaşı 29'ncu gününde hız kesmeden devam ederken Pakistan'dan İran ile ilgili önemli bir karara imza attı.
İRAN'A GIDA İHRACATI İZNİ VERDİLER
Pakistan Ticaret Bakanı Cem Kemal Han yaptığı yazılı açıklamada, İslamabad yönetiminin İran'a 3 ay için gıda ihracatı izni verdiğini bildirdi.

BANKA GARANTİLERİ VE FİNANSAL ŞARTLAR DA KALDIRILACAK
Ayrıca Azerbaycan ve diğer Orta Asya ülkelerine de, İran üzerinden ticaret izni verildiğini kaydeden Han, daha önce yürürlükte olan banka garantisi, kredi mektubu ve finansal araçlar şartlarının da bu süre içinde kaldırılacağını vurguladı.
Han, bu adımların bölgesel ticaret hacminin genişletilmesini ve işletme giderlerinin azaltılmasını amaçladığını belirtti.
Bu adımla İslamabad yönetimi, ihracatçıların söz konusu ülkelere pirinç, deniz ürünleri, et, meyve ve sebze tedarik etmesinin önünü açtı.
-
Kamil 1 ay önce Şikayet Etİran Hürmüz Boğazını kontrol edebilmeli ve geçiş ücreti uygulayabilmelidir . Arabulucu olarak Anlaşma kapsamında geçiş ücretinden muaf olabiliriz . Müslüman ve dost ülkelere uygun geçiş ücreti uygularken , İran düşmanı ülkelere Tavan Tarifesi $ uygular . İsterse Siyon ve Amerikan Şirketi bağlantılı Tankerleri hiç geçirmesin .Beğen Toplam 1 beğeni
-
Türk 1 ay önce Şikayet EtAllah'ın istediği bu.Gayri muslimleri değil Müslümanları dost edinin, birlik olun Allah inananlarla beraberdir.islam yeryüzünde hâkim olacak.Beğen Toplam 5 beğeni
-
Misafir 1 ay önce Şikayet EtTeşekkürler teşekkürler teşekkürlerBeğen Toplam 1 beğeni
-
Sade vatandaş 1 ay önce Şikayet EtHelal olsun pakistanlı kardeşlerimize.Beğen
-
Misafir 1 ay önce Şikayet Etişte. bu. İran'a. gerekeni. verin. İslam. alemin. ülkeleri. not. gereken ver Pakistan. kardesBeğen