Trump'tan yeni açıklama: Saat verdi
ABD Başkanı Donald Trump, İran'a yönelik bugüne kadar görülmemiş bir saldırı olacağını belirttiği planıyla ilgili, "Saat 20.00'de o iş olacak." diye konuştu.
Fox News'e telefon bağlantısı ile konuşan Trump, İran'a yönelik bu gece yarısı gerçekleştirme tehdidinde bulunduğu saldırıyla ilgili aynı noktada olduğu mesajını verdi.
Trump, İran'a yönelik bugüne kadar görülmemiş bir saldırı olacağını belirttiği planıyla ilgili, "Saat 20.00'de o iş olacak." diye konuştu.
Hürmüz Boğazı'yla ilgili problemin İran ile müzakere yoluyla anlaşarak sonuçlanma ihtimaline dair bir ihtimal üzerine konuşmak istemediğini ifade eden Trump, "Eğer o noktaya gelirsek, daha önce hiç görmedikleri türden bir saldırı gerçekleşecek." dedi.
"DURUM DEĞİŞEBİLİR"
Trump bununla birlikte, bugün müzakerelerin ilerlemesi ve ortaya somut bir şeyler çıkması halinde ise bu durumun değişebileceğini belirtti.
"Ellerindeki planlar doğrultusunda" sürecin ilerlediğine değinen Trump, bunun son "büyük bir gelişme" olduğunun da altını çizdi.
Daha önce Hürmüz Boğazı’nı 48 saat içinde açmaması durumunda İran’ı tehdit eden ABD Başkanı Trump, 5 Nisan'daki sosyal medya paylaşımında "Salı günü ABD Doğu Yakası saatiyle 20.00’de (Türkiye saatiyle 8 Nisan Çarşamba 03.00)" ifadesine yer vermişti.
-
Misafir 6 dakika önce Şikayet EtBu adam normal değil?Beğen
-
Dede 11 dakika önce Şikayet EtTurp senin her türlü sapıklığını bilmeyen kalmadı. Kaç körfezden kurtulmana bak. İsrailde kuzuya kesilir. Dünya huzur bulur.Beğen
-
xxlxx 20 dakika önce Şikayet EtHürmüz Boğazını açmak küçük çocuklara fermuar açmaya benzemez sapık siyonist köle Trump.Beğen Toplam 2 beğeni
-
mert 35 dakika önce Şikayet Etinsallah tam o saate gelmeden önce sahip oldukalriniz herseylerin infilak edip!!! Rabbim seni ve aileni,siyonistleri ve sevicilerini öyle feci felç ettsinki gebermeyin ,sürün,sürün,sürün,asla sagliginiza asla asla asla kavcusamiyacak sekilde !!!° dünyaya ders olsun mahsumlarin hakklarini gasp etmek ,SOYKIRIMLAE YAPMAK vs.vs.vs!!!Beğen Toplam 7 beğeni
-
Borsada şebeke 36 dakika önce Şikayet EtRezil olarak önce,ALGI balon gibi sönecek.YANİ ABD nin psikolojik etkisi.sonra sırayla küresel çark dönmeyecek tökezleyecek.sonra PATRONLAR güçler birbirini yiyecek abd iç dış kausa .sonra yavaş yavaş dünyada düzen tersine dönmeye doğru.Bunun adı Batılın zail HAKKIN hakim oluşu.sürec buraya doğru.Beğen Toplam 3 beğeni