Hamaney'den son dakika ABD açıklaması! Körfez ülkelerine sürpriz uyarı
İran dini lideri Mücteba Hamaney, "İran, ekonomik ve kültürel mücadele aşamasında da düşmanlarını umutsuzluğa düşürmeli ve yenilgiye uğratmalıdır" dedi.
İran dini lideri Mücteba Hamaney, 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Hamaney mesajında, çalışma hayatının ülke genelinde geniş bir alanı kapsadığını belirterek, işçilerin ekonomik alandaki rolüne dikkat çekti.
''İRAN ASKERİ ALANDA SAHİP OLDUĞU DİKKAT ÇEKİCİ KABİLİYETLERİN BİR KISMINI DÜNYAYA KANITLAMIŞTIR'
Çalışma sahasının evlerden iş yerlerine, tarlalardan fabrikalara ve hizmet sektörüne kadar uzandığını ifade eden Hamaney, "Bu geniş alan ne ölçüde çalışkanlık ve bağlılıkla beslenirse, bunların her büyük başarının temel unsurları olmasıyla birlikte, ülkenin ilerlemesi de o ölçüde daha güçlü ve sağlam şekilde güvence altına alınır" dedi.

'İRAN DÜŞMANLARINI UMUTSUZLUĞA DÜŞÜRMELİ VE YENİLGİYE UĞRATMALIDIR'
İran’ın askeri alandaki kazanımlarına da değinen Hamaney, "İran, 47 yılı aşkın mücadelenin ardından ilerleme ve yükselişine karşı çıkanlara karşı askeri alanda sahip olduğu dikkat çekici kabiliyetlerin bir kısmını dünyaya kanıtlamıştır. İran, ekonomik ve kültürel mücadele aşamasında da düşmanlarını umutsuzluğa düşürmeli ve yenilgiye uğratmalıdır" ifadelerini kullandı.
'ABD'NİN GÖSTERMELİK ÜSLERİ KENDİ GÜVENLİĞİNİ BİLE SAĞLAYAMAZ'
Üstü kapalı olarak Körfez ülkelerini hedef alan Mücteba Hamaney, "ABD'nin göstermelik üsleri kendi güvenliğini bile sağlayamaz, bölgedeki amerikanperestleri korumaktan ise çok uzaktır" ifadelerini kullandı.
-
alim 11 dakika önce Şikayet EtHem İran hem israil hemde Abd yiyin birbirinizi.Beter olunBeğen
-
el mişriti 14 dakika önce Şikayet Etİran askeri gücü kanıtlamıştırBeğen
-
Diyarbakir li 1 saat önce Şikayet Etİki gözüm yolun açık olsunBeğen Toplam 10 beğeni
-
Misafir 1 saat önce Şikayet EtDavaş sona erdiğinde anlaşılacaktır, başlangıçtaki hatalar, başlangıçtaki birliktelikler...Beğen Toplam 1 beğeni