İran ordusundan 'BAE' açıklaması! İddialara yanıt verdiler
İran Silahlı Kuvvetleri, son günlerde Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) yönelik herhangi bir saldırı gerçekleştirmediklerini bildirdi.
Fars Haber Ajansı, İran Silahlı Kuvvetleri'nin savaş yönetiminden sorumlu birimi Hatemu'l Enbiya Merkez Karargahı Sözcüsü Yarbay İbrahim Zülfikari tarafından yapılan açıklamayı yayımladı.
Son günlerde BAE'ye karşı herhangi bir füze veya insansız hava aracı (İHA) operasyonu gerçekleştirilmediğine işaret edilen açıklamada, BAE Savunma Bakanlığı'nın konuya ilişkin raporunun doğruyu yansıtmadığı vurgulandı.

"İRAN SİLAHLI KUVVETLERİ SON GÜNLERDE BAE'YE KARŞI OPERASYON DÜZENLEMEMİŞTİR"
Açıklamada, "İran Silahlı Kuvvetleri son günlerde BAE'ye karşı herhangi bir füze veya insansız hava aracı operasyonu düzenlememiştir. Herhangi bir eylem gerçekleştirilmiş olsaydı eğer bunu açık ve kararlı bir şekilde duyururduk." ifadeleri kullanıldı.
Ayrıca açıklamada, BAE topraklarından İran'a saldırı olması durumunda buna sert bir karşılık verileceği belirtildi.
BAE VE UMMAN'A İRAN SALDIRISI İDDİASI
BAE ve Umman'a dün, İran'dan insansız hava aracıyla (İHA) saldırılar düzenlendiği ileri sürülmüştü
BAE, Fuceyra'da petrol sanayi bölgesinde yangın çıktığını ve saldırıda 3 kişinin yaralandığını duyurmuştu.
BAE Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, hava savunma sistemlerinin İran kaynaklı 12 balistik füze, 3 seyir füzesi ve 4 İHA'ya müdahale ettiği belirtilmişti.
-
Vtndş 20 dakika önce Şikayet EtAbd veya İsrail birleşik Arap emirliklerine bilerek füze fırlatmıştır. Amaçları daha fazla silah satmakBeğen Toplam 1 beğeni
-
Neoturk 20 dakika önce Şikayet EtAllahu tala biribirinize düsürsün ha siyonist ha iran ha israil ha isid ha pkk hepisi ayniBeğen
-
Misafir 26 dakika önce Şikayet Etfüzelri İsrail ajanları atıyor İran'la BAE savaştıracakBeğen
-
Ali 29 dakika önce Şikayet EtSaldırınca komşu ülkeler tepki verince yapmadım diyorBeğen
-
Das 33 dakika önce Şikayet EtSahte bayrak operasyonu israil vurdu iranin üstüne kaldiBeğen


