Japonya'da korkutan deprem... Beşik gibi sallandı!

Japonya'da 6,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ülkenin kuzeydoğusundaki Ofunato kenti yakınlarında meydana gelen depremde can veya mal kaybı bildirilmezken, tsunami uyarısı da yapılmadı.

Japonya'da korkutan deprem... Beşik gibi sallandı!
Japonya'da korkutan deprem... Beşik gibi sallandı!
GİRİŞ 15.05.2026 17:30 GÜNCELLEME 15.05.2026 17:30

ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS) verilerine göre, Ofunato'nun 8 kilometre güneydoğusunda meydana gelen 6,7 büyüklüğündeki deprem 62,9 kilometre derinlikte kaydedildi.

Depremin ardından can veya mal kaybı bildirilmezken, tsunami uyarısı da yapılmadı.

KAYNAK: AA
Fatih Yoncalık Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Fatih Yoncalık

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Fars Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Fatih Yoncalık, yüksek lisansını İstanbul Medeniyet Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde yaptı. Trakya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde doktora programına devam eden Fatih Yoncalık, öğrenim hayatı boyunca muhtelif gazete ve dergilerde bilhassa dünya gündemi ve Orta Doğu üzerine çeşitli yayınlar yaptı. Meslek hayatına AKŞAM Gazetesi’nde başlayan Yoncalık, Eylül 2024’ten bu yana Haber7.com’da “Dış Haberler Editörü” olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP'li Semih Yalçın'dan Bülent Arınç'a sert cevap: Şeytanla ortaklığı seçti...
Dünyayı etkileyecek zirve tamamlandı: Gözler şimdi ortak bildiride!