Trump'tan, Netanyahu'ya sert çıkış: "Patronun kim olduğunu biliyor"

ABD Başkanı Donald Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun kendisinden Beyaz Saray’da bir görüşme talep ettiğini açıkladı. Trump, "Netanyahu patronun kim olduğunu biliyor” dedi.

Trump'tan, Netanyahu'ya sert çıkış: "Patronun kim olduğunu biliyor"
Trump'tan, Netanyahu'ya sert çıkış: "Patronun kim olduğunu biliyor"
GİRİŞ 04.07.2026 21:39 GÜNCELLEME 04.07.2026 22:59

ABD Başkanı Donald Trump, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun kendisinden gelecek hafta için Beyaz Saray'da görüşme talep ettiğini söyledi.

"PATRONUN KİM OLDUĞUNU BİLİYOR"

Merkezi ABD'de bulunan Axios haber sitesine telefonda demeç veren Trump, "(Netanyahu ile) Çok iyi anlaşıyoruz. Patronun kim olduğunu biliyor." ifadesini kullandı.

Trump, görüşmenin 7-8 Temmuz'da Ankara'da yapılacak NATO Zirvesi'nden dönüşünden sonra gibi erken bir tarihte olabileceğini söyledi.

"İRANLILAR ANLAŞMA İÇİN YALVARIYOR"

İran ile ilgili olarak da Trump, İranlıların "anlaşma yapmak için yalvardığını" iddia ederek, ancak her iki tarafın da ülkenin eski lideri Ayetullah Ali Hamaney'in cenaze töreni nedeniyle görüşmelere bir hafta ara verdiklerini belirtti.

"TEK BİR ATIŞLA HEPSİNİ ETKİSİZ HALE GETİREBİLİRİZ"

Trump, "Hepsi orada. Tek bir atışla hepsini etkisiz hale getirebiliriz ama bunu yapmayacağız çünkü o zaman müzakere edecek kimse kalmaz." dedi.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Metin Özdatlı 5 dakika önce Şikayet Et
    Yine ortalığı karıştırmaya gelecek deyyus Trump'ın dosyası elinde ise vay dünyanın haline Inşallah birbirlerine düşman olurlar
    Cevapla
  • Neoturk 7 dakika önce Şikayet Et
    Paranin kökü kim ise artik o Borusunu ötdürür
    Cevapla
  • Misafir 9 dakika önce Şikayet Et
    Sarı kafa işin gücün manipülasyon sahtekar seni
    Cevapla
  • misafir 12 dakika önce Şikayet Et
    mossadin elinde trump'in epstein dosyalari oldugu surece israilin her dedigini yapmaya mahkum, sadece Trum da degil, amerikali siyasetcilerin cogunu bu tuzaga dusurduler, avrupadaki siyasetciler de buna dahil
    Cevapla
  • Hasan 13 dakika önce Şikayet Et
    Manyak serseri. Sayende siyaset iyice ayağa düştü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Mısırlı futbolcuların maç sonrası dua görüntüleri sosyal medyayı salladı
Bakanlıktan milyar dolarlık paket! Tam 20 yıl boyunca vergi alınmayacak: Resmen başladı