Son dakika... Tahran'dan çifte mesaj: ABD'ye yükümlülük ve Hürmüz Boğazı resti!
Son dakika.... İran, ABD ile varılan mutabakatta karşı tarafın yükümlülüklerini yerine getirmemesi halinde taahhütlerini uygulamayacağını duyurdu. Bekayi, Hürmüz konusunda Umman'la yürütülen girişimlerin ABD baskısıyla aksadığını söyledi.
GİRİŞ 13.07.2026 10:45
GÜNCELLEME 13.07.2026 11:04
Son dakika... İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Bekayi, İran'ın ABD ile imzalanan mutabakattaki yükümlülüklerini diğer taraf yükümlülüklerini yerine getirmediği sürece uygulamayacağını duyurdu.
Bekayi ayrıca Hürmüz boğazı konusunda Umman ile ortak bir mekanizma kurmaya çalıştıklarını ancak ABD'nin Umman'a baskınının bu çabayı engellediğini aktardı.
Haberin Ayrıntıları Geliyor...
Son dakika gelişmelere anında ulaşmak için Haber7 uygulamasını akıllı cihazlarınıza (iOS, Android) kurabilir, Twitter’da @Haber7 hesabını takip edebilirsiniz.
KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
-
Kurdo 43 dakika önce Şikayet Etiran acem dir ve yenilmez,iran halkı bir bütündür amerika veya başka bir ülke yenemez işgal edemez.kowboy lar iran dan sadece haraç almak için çırpınıyorlar.Beğen Toplam 6 beğeni
-
İbrahim.k 44 dakika önce Şikayet EtBermuda Yalan üçlüsü İran abd İsrail.Beğen Toplam 3 beğeni
-
memet 11 dakika önce Şikayet Etyalan yere 80 yaşındaki dini lideri şehid ettiler zaten. izlediğin tv kanallarını değiştirBeğen