İsrail savaş uçakları havalandı: Bomba yağdırdı

İsrail savaş uçaklarının Lübnan'ın güneyindeki Nebatiye bölgesini bombaladığı bildirildi.

İsrail savaş uçakları havalandı: Bomba yağdırdı
İsrail savaş uçakları havalandı: Bomba yağdırdı
GİRİŞ 01.09.2026 23:28 GÜNCELLEME 01.09.2026 23:28

Lübnan resmi ajansı NNA'da yer alan habere göre, İsrail savaş uçakları akşam saatlerinde ülkenin güneyindeki Kefr Rumman beldesine hava saldırısı düzenledi.

Haberde, savaş uçaklarının bu saldırının ardından Nebatiye el-Fevka beldesinin kuzey eteklerindeki Ali et-Tahir tepesini de hedef aldığı belirtildi.

Saldırılarda sığınak delici füzelerin kullanıldığı, şiddetli patlama seslerinin ise tüm Nebatiye bölgesinde duyulduğu kaydedildi.

KAYNAK: AA
Ayşe Çolpan Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Çolpan Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 4
  • lazo 19 dakika önce Şikayet Et
    hizbullah kara hareketi yapmali.Artik bu isi bitirmeli
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 31 dakika önce Şikayet Et
    Bunca müslüman ülke ile çevrili İsrail.. Allah hepimizin müslümanlığının "çakma salon müslümanlığı" olduğunu gözümüze soka soka gösteriyor. Yoksa İsrail bu kadar rahat davranabilir miydi?
    Cevapla
  • İsso 54 dakika önce Şikayet Et
    Yarabbim siyonist öldürmeden canımı alma
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Çocuklarımıza boykotu anlatalım hepimizin ihmali var boş işleri bırakmalıyız kardeş olup ümmetin birliği için çalışmalıyız.Kahhar olan Allah en acilinden domuzz netanyahu ve askerlerini kahretsin bizim elimizle
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD, Türkiye'yi Artemis Anlaşmaları'na katılımından dolayı tebrik etti
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiren akaryakıt kararı! Sorumlu tek taraf değil