Netanyahu’ya tepki sosyal medyada dünya gündeminde!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu’ndaki konuşması öncesi ve sırasında sosyal medyada Netanyahu’ya yönelik tepkiler geniş yankı buldu.

Netanyahu’ya tepki sosyal medyada dünya gündeminde!
Netanyahu’ya tepki sosyal medyada dünya gündeminde!
GİRİŞ 25.09.2026 06:37 GÜNCELLEME 25.09.2026 06:37

Sosyal medya kullanıcıları, Gazze’deki gelişmelere dikkat çekmek amacıyla "#NetanyahuCenturysMurderer" etiketini kullanarak çok sayıda paylaşım yaptı. Kullanıcıların paylaşımlarında Gazze’deki insani durum ve İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları öne çıktı. Kısa sürede yoğun etkileşim alan etiket, Türkiye’nin yanı sıra dünya gündeminde de öne çıkan başlıklar arasında yer aldı.



Paylaşımlarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın BM Genel Kurulu’nda Gazze ve Filistin konusunda yaptığı çağrılara da yer verildi. Kullanıcılar, Erdoğan’ın konuşmalarından bölümler ve Filistin’e ilişkin mesajlarını söz konusu etiketle birlikte paylaştı.

Öte yandan Netanyahu’nun BM Genel Kurulu’nda kürsüye çıkması sırasında çok sayıda ülkenin temsilcisi salonu terk ederek protestoda bulundu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel / Siyaset Sorumlu Editör
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci  .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
BM Kürsüsünde yuhalanan Netanyahu'dan Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için küstah sözler
Bayrampaşa'da savrulan otomobil berber dükkanına daldı: 2’si ağır, 5 yaralı