Yol bir anda çöktü: 15 araç çukura yuvarlandı

Çin'in Kunming şehrinde bir yol aniden çöktü, orada bulunan 15 araç çukura düştü. O anlar kameralara yansıdı.

GİRİŞ 14.10.2026 11:59 GÜNCELLEME 14.10.2026 12:21

Çin'in Yunnan Eyaletin'deki Kunming şehrinde tam bir facia yaşandı. 11 Ekim'de gerçekleştiği bildirilen olayda bir yol aniden çöktü ve sokakta ev bir çukur oluştu. Orada bulunan çok sayıda araç çukura yuvarlandı.

Faciaya ait görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı. Resmi bir açıklamaya göre, 15 aracın mahsur kaldığı ve arama-kurtarma ekiplerinin olaya müdahale ettiği bildirildi.

Olay yerine ekipler sevk edildi.

Can kaybı olmadığı açıklandı. Ancak yerel basında yayınlanan görüntülerde birinin aracı hareket ettirmeye çalıştığı sırada hem kişinin hem de aracın çukura düştüğü ifade edildi.

Olayın neden gerçekleştiği açıklanmadı, inceleme devam ediyor.

Meryem Üstün Haber7.com - Editör
Haber 7 - Meryem Üstün

Editör Hakkında

İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünü bitirdi ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi'nde Felsefe yüksek lisansını tamamladı. Ekim 2023'ten beri Haber7 bünyesinde internet editörü olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir skandal daha: Eşinin firmasından 200 tespih aldırıp haraç ödetmiş!
Fenomen Yıldırım’ı 58 bıçak darbesiyle yaraladı: Eski eş için vicdanları yaralayan karar