AÖL ek sınav sonuçları açıklandı mı? Milli Eğitim Bakanlığı’ndan (MEB) beklenen açıklama...

Milli Eğitim Bakanlığı, Açık Lisede eğitim alan öğrenciler için ek sınav hakkı tanıdı. 20 Ağustos'ta başlayan ek sınavlar yangın ve sel felaketleri nedeniyle 29 Ağustos'a kadar uzatılmıştı. Açık Öğretim Lisesinden mezun olmaya hazırlanan adaylar AÖK ek sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusuna yanıt arıyordu. MEB 2021-2022 eğitim öğretim yılı AÖL 1. dönem kayıt takvimini açıkladı...

AÖL ek sınav sonuçları açıklandı mı? Milli Eğitim Bakanlığı’ndan (MEB) beklenen açıklama...
AÖL ek sınav sonuçları açıklandı mı? Milli Eğitim Bakanlığı’ndan (MEB) beklenen açıklama...
GİRİŞ 01.09.2021 09:47 GÜNCELLEME 01.09.2021 09:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığı Açık Lise ile ilgili duyuru yayınladı. AÖL ek sınav sonuçları için adayların heyecanlı bekleyiş süreci başladı. Online olarak internet üzerinden düzenlenen sınavlara katılan öğrenciler sınav sonuçları için Milli Eğitim Bakanlığından yapılacak açıklamayı bekliyor. AÖL sınav sonuçları Açık Öğretim Kurumları Bilgi Yönetimi sistemi üzerinden T.C. kimlik numarası ve şifre ile öğrenilecek. Sınav sonuçlarının duyurulması ve dönemin sona ermesiyle birlikte AÖL kayıt dönemi başlayacak. Peki AÖL ek sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 2021 MEB AÖL ek sınav sonuç tarihi...

AÖL Ek Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Açık Öğretim Lisesi ek sınavları Bakanlık tarafından düzenlenen istisnai sınavlar olduğundan sınav sonuç tarihine ilişkin bir takvim bulunmuyor. Geride bıraktığımız sınavlar 28 Temmuz'da sona ermiş ve sonuçlar 4 Ağustos tarihinde adayların erişimine açılmıştı. Bu tarihler göz önünde bulundurulduğunda AÖL ek sınav sonuçlarının Eylül ayının ilk haftası açıklanması bekleniyor.

Milli Eğitim Bakanlığı Kayıt Duyurusu Yayınladı!

Milli Eğitim Bakanlığı, Açık Öğretim Lisesi resmi internet sayfası üzerinden 1. dönem ilk kayıt ve kayıt tarihlerine ilişkin duyuru yayınladı. 1. dönem kayıtları 6 Eylül-3 Ekim 2021 tarihleri arasında alınacak. Ders seçimi ve AÖL kayıt yenileme ücretini yatıran adayların kayıt işlemleri tamamlanacak.

AÖL Sınav Sonuçları Nereden Sorgulanır?

Milli Eğitim Bakanlığı pandemi döneminde online olarak düzenlenen sınavların sonuçlarını Açık Öğretim Kurumları Bilgi Yönetimi Sistemi üzerinden erişime açıyor. AÖL ek sınav sonuçları da yine benzer şekilde buradan erişime açılacak. Adaylar sınav sonuçları açıklandığında T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabilir.

YORUMLAR 1
  • haluk sabri akdemir 2 yıl önce Şikayet Et
    ben artık mezunum sizde inşallah açıkliseyi bitirirsiniz#
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD Başkanı Biden'dan son dakika tarihi Gazze itirafı! İsrail'le ipleri kopardı
ABD'nin kararı sonrası İsrail'den tehdit gibi açıklama! ABD'yi resmen uyardılar