Arabuluculuk Sınavı giriş belgesi yayınlandı! ÖSYM Arabuluculuk Sınavı giriş belgesi nereden, nasıl alınır?

Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı 4 Aralık 2022 tarihinde uygulanacak. ÖSYM tarafından yapılacak Arabuluculuk Sınavı giriş belgesi yayınlandı. Adaylar sınava girecekleri bina ve salon bilgisine ulaşacakları belgeyi nereden alacaklarını merak ediyor. Arabuluculuk Sınavı giriş yerleri belli oldu! Peki ÖSYM Arabuluculuk Sınavı giriş belgesi nereden, nasıl alınır?eği

Arabuluculuk Sınavı giriş belgesi yayınlandı! ÖSYM Arabuluculuk Sınavı giriş belgesi nereden, nasıl alınır?
Arabuluculuk Sınavı giriş belgesi yayınlandı! ÖSYM Arabuluculuk Sınavı giriş belgesi nereden, nasıl alınır?
GİRİŞ 25.11.2022 16:58 GÜNCELLEME 25.11.2022 17:03

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı giriş yerlerini açıkladı. ÖSYM tarafından gerçekleştirilecek Arabuluculuk Sınavı 4 Aralık 2022 tarihinde uygulanacak. Adaylar sınavın saat kaçta yapılacağını, nerede ve hangi salonda sınava gireceklerini yazan sınav giriş belgesine ulaşabiliyor. Peki ÖSYM Arabuluculuk Sınavı giriş belgesi nereden, nasıl alınır?

ARABULUCULUK SINAV GİRİŞ BELGESİ NEREDEN, NASIL ALINIR?

Adaylar, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayınlanan Arabuluculuk Sınavı giriş belgesine ÖSYM resmi internet sitesi ve mobil uygulamasından ulaşabilmektedir. Sisteme giriş yapmak için T.C. kimlik numarası ve aday şifresini doğru olarak yazmaları gerekmektedir.

ARABULUCULUK SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ÖSYM AÇIKLAMA YAPTI

ÖSYM'den yapılan açıklamada "04 Aralık 2022 tarihinde uygulanacak olan Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı’na (2022-Arabuluculuk) katılacak adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.
Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesi’ni, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 24 Kasım 2022 tarihinde 14.00'ten itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle edinebileceklerdir.

DİKKAT!

04 Aralık 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-Arabuluculuk Sınavı için adaylar, 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır." uyarısı yapıldı.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Göktaş: Evlilik kredisinde ilk ödeme 21 Mayıs'ta
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!