Arabuluculuk Sınavı sonuçları açıklandı! Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı sonuçları nereden nasıl görüntülenir?

Arabuluculuk sınav sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) 4 Aralık 2022 tarihinde yapılan Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı sonuçlarını ilan etti. Binlerce aday sınav sonuçlarını sorguluyor. Peki 2022 Arabuluculuk Sınavı sonuçları nereden nasıl görüntülenir?

Arabuluculuk Sınavı sonuçları açıklandı! Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı sonuçları nereden nasıl görüntülenir?
Arabuluculuk Sınavı sonuçları açıklandı! Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı sonuçları nereden nasıl görüntülenir?
GİRİŞ 04.01.2023 12:30 GÜNCELLEME 04.01.2023 12:34
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Arabuluculuk sınav sonuçları açıklandı. Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı sonuçları adayların erişimine açıldı. Peki 2022 Arabuluculuk Sınavı sonuçları nereden nasıl görüntülenir? İşte Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı sonuçları görüntüleme ekranı...

ARABULUCULUK SINAVI SONUÇLARI NEREDEN, NASIL GÖRÜNTÜLENİR?

Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı sonuçları 4 Ocak 2023 tarihinde saat 10.00'da ÖSYM resmi internet sitesi üzerinden açıklandı. Adaylar sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle öğrenebilir.

ARABULUCULUK SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ.

ARABULUCULUK SINAVI DETAYLARI

ÖSYM tarafından uygulanan Arabuluculuk Sınavı'na arabuluculuk eğitimini tamamlayan adaylar katılmaktadır. Kişiler arabulucu olabilmek için Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Sınavı'nda başarılı olması gerekmektedir.

Arabuluculuk iki tarafın uyuşmazlığını çözen ve günümüzde oldukça yaygın olan bir sistemdir. Arabuluculuğa taraflar arası uyuşmazlık olduğunda, mahkeme veya tahkime başvurmadan önce veya mahkemeye dava açtıktan sonra başvurulabilmektedir.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 1
  • Hyr 1 yıl önce Şikayet Et
    arabuluculuk resmen güçsüzü ezip güçlüyü koruyan bir sistem haline geldi. 3 ay çalıştığım işyerinde maaş kadar cebimden harcamışım. bir yıl paramı lamadım. müteahhit taşeronu 30000 yerine 10000 teklif etti. arabulucu bunu al kabul etmezsen malatyadan antebe mahkeme mahkeme sürünürsün. şirket batar bunu da alamazsın dedi. ben de paramla aldığım playwoodların kullanılmış hatta bölünmüş halini verin para istemiyorum dedim ama kabul edilmedi. 10000 aldım çıktım. aşağıdan yukarı hakkım haram olsun. bunlar bir de birilerinin yani hükümet ortağının uzantıları pozunda. Alaha havale ettim. eski sistemde olsa bir dilekçe ile hakedişleri kilitlenirdi. gitsin hangi taşa vurursa vuraydı başını.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı