KYK yurt ücretleri ödenecek mi? KYK yurt ödemeleri iade edilecek mi?

KYK yurt ücretleri için son dakika açıklaması yapıldı. KYK yurt ücretleri geri iade edilecek mi sorusuna cevap verildi. KYK 2023 Şubat yurt ödemeleri hakkında merak edilen sorular için Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıklama yaptı. Peki KYK yurt ücretleri ödenecek mi? KYK yurt ödemeleri iade edilecek mi?

KYK yurt ücretleri ödenecek mi? KYK yurt ödemeleri iade edilecek mi?
KYK yurt ücretleri ödenecek mi? KYK yurt ödemeleri iade edilecek mi?
GİRİŞ 09.03.2023 12:34 GÜNCELLEME 09.03.2023 12:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

KYK yurt ücretleri için açıklama yapıldı. Kahramanmaraş depremi sonrasında depremzedeler yurtlara yerleştirildi ve üniversiteler bahar döneminde online eğitime geçti. Bakan Kasapoğlu, sosyal medya hesabından KYK yurtları hakkında beklenen açıklamayı yaptı. Peki KYK yurt ücretleri ödenecek mi? KYK yurt ödemeleri iade edilecek mi?

KYK YURT ÜCRETLERİ ÖDENECEK Mİ?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, GSB yurt ücretlerinin geri iade edileceğini söyledi. Kasapoğlu Twitter hesabından, "GSB Yurtlarımızda 20 Şubat tarihine kadar olan dönem için ücret ödeyenlerin ücretleri iade ediliyor." sözlerini kullandı.

KYK YURT ÖDEMELERİ İADE EDİLECEK Mİ?

Bakan Kasapoğlu yaptığı paylaşımda "20 Şubat itibarıyla yurtta kalan gençlerimiz ücret ödemeye devam edecek olup depremzede öğrencilerimiz ise hiçbir ücret ödemeyecektir." ifadelerini de kullandı.

2023 KYK YURT ÜCRETİ NE KADAR?

KYK yurt ücretleri hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklama yapmıştı. Yapılan açıklamada yurt ücretlerinde bir değişikliğe gidilmediği ve yurt ücretlerinin 250-450 TL arasında olduğunu söylemişti.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR 1
  • sanayici 1 yıl önce Şikayet Et
    2 gün öncesine kadar 375 tl olan ödenmemiş tutar şuan baktım borcun bulunmamaktadır diyor .Düzeltilmiş sanırım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var
Din adamlarının toplumdaki algısı belli oldu! Diyanet'in o faaliyetine büyük destek