AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF sınav sonuçları sorgulama

AÖF sonuçları açıklandı mı sorusu internette sorgulanıyor. AÖF bahar dönemi vize sınavları 8-9-15-16 Nisan 2023 tarihlerinde yapıldı. AÖF online sınavlarına binlerce öğrenci katıldı. Peki AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF sınav sonuçları sorgulama...

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF sınav sonuçları sorgulama
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF sınav sonuçları sorgulama
GİRİŞ 25.04.2023 10:24 GÜNCELLEME 25.04.2023 10:24

AÖF sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı araması yapılmaya devam ediyor. AÖF sınavları 8, 9, 15 ve 16 Nisan tarihinde  internet üzerinden online olarak uygulandı. AÖF sınav sonuçları için meraklı bekleyiş sürüyor. Peki AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF sınav sonuçları sorgulama...

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF sınav sonuçları açıklandı. Anadolu Üniversitesi bahar dönemi vize sonuçları 24 nisan 2023 tarihinde öğrencilerin erişimine açıldı.

AÖF SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

AÖF SINAV DEĞERLENDİRME NASIL YAPILIR?

Sınav değerlendirmesinde 4 yanlış 1 doğruyu götürmektedir. Öğrencilerin aldığı puanlar bu kural üzerine hesaplanmaktadır. Bu sebeple cevabından emin olunmayan soruları cevaplandırmamanız önerilmektedir. Ama şık eleme sistemi ile doğru cevabı tahmin edebiliyorsanız cevaplandırmanız yararlı olabilir. AÖF vize sınav notları, başarı puanınızı  yüzde 30 oranında etkilemektedir.

AÖF ONLINE SINAVLAR NASIL YAPILDI?

AÖF vize sınavlarının her dersi için 20 soru sorulmaktadır. 20 soru için verilen süre 30 dakikadır. Sınav sistemi saat 00.00-23.20 arasında açılmaktadır. Sınava gireceğiniz dersler aosogrenci.anadolu.edu.tr sitesindeki sınav giriş belgesinde belirtilen günlerde açık olacaktır.

Nur Saydan Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Nur Saydan
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
O ülkelerdeki PKK'lı sayıları Kandil'i geçti! İşte rakamlar