Sözleşmeli personel alımı sonuçları ilan edildi! ÖSYM'den dikkat çeken açıklama geldi

ÖSYM'den sözleşmeli personel adaylarının bir süredir sabırsızlık içerisinde beklediği haber geldi. Ölçme, Seçme Ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından, sözleşmeli personel alımı sonuçları adaylara duyuruldu.

Sözleşmeli personel alımı sonuçları ilan edildi! ÖSYM'den dikkat çeken açıklama geldi
Sözleşmeli personel alımı sonuçları ilan edildi! ÖSYM'den dikkat çeken açıklama geldi
GİRİŞ 02.12.2023 09:04 GÜNCELLEME 02.12.2023 09:04

Ölçme, Seçme Ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından, sözleşmeli personel alımı sonuçları resmi hesabı aracılığıyla adaylara resmen duyuruldu. Ölçme, Seçme Ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) sözleşmeli personel alımı sonuçları hakkında adayları yakından ilgilendirecek açıklamalara imza attı.

ÖSYM Başkanlığı tarafından ilan edilen duyuru neticesinde, "Başkanlığımızda boş bulunan sözleşmeli personel pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası ile 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan, Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 2 nci maddenin (c) fıkrası gereği görev yapmak üzere 15 (On beş) sözleşmeli Sınav Hizmetleri Uzmanı personeli alım süreci tamamlanmıştır.

Adaylar sonuçlarına, https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/​ adresi üzerinden erişebilecektir." şeklinde ifadelere yer verdi.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Stopaj oranları yenilendi! Resmi Gazete'de yayımlandı
Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştı! Hasan Arat dünyaca ünlü teknik adamla görüşecek