ÖSYM'den beklenen haber: Yurtdışından Öğrenci Kabul Sınavı sonuçları açıklandı! SONUÇ SORGULAMA

Binlerce insanın beklediği haber geldi. 2023 Türkiye Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı (2023-TR-YÖS/2) sonuçları açıklandı. İşte konuyla ilgili detaylar...

ÖSYM'den beklenen haber: Yurtdışından Öğrenci Kabul Sınavı sonuçları açıklandı! SONUÇ SORGULAMA
ÖSYM'den beklenen haber: Yurtdışından Öğrenci Kabul Sınavı sonuçları açıklandı! SONUÇ SORGULAMA
GİRİŞ 12.12.2023 17:00 GÜNCELLEME 12.12.2023 17:00

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı, binlerce insanın merakla beklediği 2023 Türkiye Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı sonuçlarını açıkladı. 

12 Kasım 2023'te gerçekleşen ve yurtdışından ülkemize gelme olanağını sunan Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı'nın sonuçları günlerdir bekleniyordu.

ÖSYM'den yapılan açıklama ile 2023 Türkiye Yurt Dışından Öğrenci Kabul Sınavı'nın sonuçları erişime açıldı. 

Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM'nin resmi internet sitesinden (https://sonuc.osym.gov.tr) üzerinden erişebilecek. Sınav sonuçlarına aşağıdaki linkten de ulaşabilirsiniz...

YURT DIŞINDAN ÖĞRENCİ KABUL SINAVI SONUÇLARI

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Netanyahu'yu tutuklanma korkusu sardı! Dünya liderlerine seslendi
Başkan Erdoğan: Taksim Meydanı dayatmasını masum bulmuyorum