Milli Eğitim Bakanlığı başarı belgesi alan öğretmenlerin listesini açıkladı!

Milli Eğitim Bakanlığı Personeline Başarı, Üstün Başarı Belgesi ve Ödül Verilmesine Dair Yönerge Yayımlandı. En az 3 tane başarı belgesi olan öğretmenin 1 adet üstün başarı belgesi alması durumunda ödül almaya hak kazanması durumu söz konusudur. İşte MEB tarafından 81 ilde ödül verilen 22 bin 226 öğretmenin listesi…

Milli Eğitim Bakanlığı başarı belgesi alan öğretmenlerin listesini açıkladı!
Milli Eğitim Bakanlığı başarı belgesi alan öğretmenlerin listesini açıkladı!
GİRİŞ 20.04.2024 10:09 GÜNCELLEME 20.04.2024 10:20
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Milli Eğitim Bakanlığı Personel Daire Başkanlığı 2023 yılında Üstün Başarı Belgesi ve Ödüllendirilen Öğretmenlerin isim listesini yayınladı.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AÇIKLADI!

Milli Eğitim Bakanlığı Personeline Başarı, Üstün Başarı Belgesi ve Ödül Verilmesine Dair Yönerge 2023 yılında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 122’nci maddesi gereğince ödüllendirilen personelin bilgilerinin yer aldığı tablo, İlgi’de kayıtlı Yönergenin 21’inci maddesinin (ç) bendi uyarınca 246 sayfa halinde yayınlanmıştır. 

Söz konusu ödüller aylık ve ödüllendirme şeklinde olup her ay yayınlandığı gibi Nisan ayının Tebliğler Dergisinde de yayınlanmıştır.

En az 3 başarı belgesi olan öğretmene 1 adet üstün başarı belgesi verilir bu üstün başarı belgesi sahibi olan öğretmenler kurum amirleri tarafından üst yazıyı ile Milli Eğitim müdürlüklerinde bildirilir milli eğitim müdürlükleri söz konusu isimleri bakanlığa tavsiye eder.

ÜSTÜN BAŞARI BELGESİ ALAN İSİMLER İÇİN TIKLAYINIZ!

Ahmet Işık Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Halen Haber7.com’da SEO editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • cenk 1 hafta önce Şikayet Et
    Geçen bir BAYAN öğretmenime durup dururken ilçeden başarı belgesi geldi. Oysa ki okulun en pasif öğretmeni. Nedir ne değildir anladım ama...Allah'a havale ettim.
    Cevapla
  • Halk 1 hafta önce Şikayet Et
    Şu mesajları okudum da hocalar ödül kavgasına girmişler yazık be size yazık
    Cevapla
  • fiko 1 hafta önce Şikayet Et
    Ödül kavgası değil bu! işini hakkıyla yapanlar varken, hak etmeden, bir başarı göstermeden, torpille, yalakalıkla, vb. birçok nedenle pasif isimlere ödül verilmesine tepki var burada. Çalıştığım ilçeye bakıyorum mesela, hep aynı isimler, aynı sendikalar, aynı idareciler ve yeni eklenen isimlerin de hangi başarısıyla ödül aldığı tartışmalı olduğu için insanlar tepkili. Anladın mı co?
    Cevapla
  • Mert benli 1 hafta önce Şikayet Et
    S.a Çankırı dan Denizli'ye atlıyor liste... Çünkü Çorum'da verilmedi 3 başarı belgesine ödül... Neyse üzülmedim ve de niye verilmedi demiyorum... Canları sagolsun
    Cevapla
  • selden 1 hafta önce Şikayet Et
    Listeyi inceledim. Maalesef bulunduğum ilçedeki maaşla ödüllendirmede birçok okul müdürü 3 kuruş paraya tamah ederek ödülü kendine vermiştir. İlçe MEM de maalesef bu duruma ses çıkarmamış. Yazık gerçekten özverili çalışan öğretmenlere haksızlık edildi.
    Cevapla
  • ŞENTÜRK APAYDIN 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu personeller, normal görevleri haricinde VATAN-MİLLET adına hangi başarıları göstererek bu ödülleri almaya hak kazanmışlar acaba....?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ekrem İmamoğlu'ndan 4 gün sonra akılalmaz Edanur Gezer açıklaması
Tarım Kredi Kooperatif Market'te mayıs ayına özel yeni indirimli ürünler listesi!