İstanbul Ticaret Üniversitesi'nden bir ilk!

Türkiye’nin önde gelen bilişim uzmanları İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde gençler için bir araya geliyor.

İstanbul Ticaret Üniversitesi'nden bir ilk!
İstanbul Ticaret Üniversitesi'nden bir ilk!
GİRİŞ 20.04.2016 17:49 GÜNCELLEME 20.04.2016 17:49

İnternet ve Bilişim artık yeni çağın neredeyse tek ve en önemli iletişim alanı. Gerek ticaret, gerek eğitim, gerek uluslar arası ilişkiler ve gerekse medya ve eğlence alanının tüm ihtiyaçları bilişim sektörü üzerinden ilerliyor.

Türkiye’nin gençlerinin dünyanın bu yeni alanında yerini hak ettiği ölçüde alabilmesi ve Türkiye’den de yeni girişimciler çıkabilmesi amacıyla İstanbul Ticaret Üniversitesi Türkiye’de ilk kez bir uygulama başlattı;

“Dijital Hayat Sertifika Programı”

İstanbul Ticaret Üniversitesi Eminönü Merkez Yerleşkesi’nde gerçekleşecek programa Türkiye’nin önde gelen akademisyenleri ve bilişim uzmanları katılıyor.

Cumhurbaşkanlığı’ndan Medya Sektörü’ne kadar önemli isimler…

Cumhurbaşkanlığı İletişim Direktörü Mücahit Küçükyılmaz, Milliyet Gazetesi Teknoloji Direktörü Zorluhan Zorlu, Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Bilal Eren, Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kerem Alkin, İletişim Bilimci Yalçın Arı, Bahçeşehir Üniversitesi Rektör Danışmanı Hakkı Öcal ve İnci Sözlük Kurucusu Serkan İnci gibi Türkiye’nin önde gelen 15 bilişim uzmanın katılacağı programda katılıcılara 17 farklı konuda eğitim verilecek.Dijital Çağın Dünü Bugünü ve Geleceği, Dijital Güvenlik, Siber Psikoloji, Dijital Pazarlama ve PR, Kurumsal İletişim ve Kriz Yönetimi, Bilişim Hukuku, Sosyal Medya, Nesnelerin İnterneti ve Büyük Veri, Dijital Ekonomi, Yeni Nesil İçerik ve İnsan Odaklı Teknoloji gibi konuların işleneceği programı başarıyla tamamlayan katılımcılar, dünyanın yeni nesil bu alanına etkili bir giriş yapmış olacaklar.

30 Nisan 2016 tarihinde başlayacak program ile Türkiye’den de bilişim alanında yeni girişimcilerin çıkmasının önünün açılması planlanıyor.. Programın detaylarına İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin http://hbo.ticaret.edu.tr/Programlar/dijital_hayat.html adresinden ulaşılabiliyor.

 

 

 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
36 bin sağlık personeli alınacak!