YDS sonbahar dönemi sınav sonuç ekranı

ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre 2016 YDS sonbahar dönemi sınav sonucu bugün açıklanacak. İşte YDS sonbahar dönemi sonucu öğrenme ekranı

YDS sonbahar dönemi sınav sonuç ekranı
YDS sonbahar dönemi sınav sonuç ekranı
GİRİŞ 23.09.2016 08:27 GÜNCELLEME 23.09.2016 08:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

22 Eylül perşembe günü itibariyle YDS sonbahar dönemi sonucu açıklama tarihi belli oldu. Peki 2016 YDS sonbahar dönemi sonucu öğrenme ekranı ÖSYM ile aynı anda haber7.com İşte  Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı ile ilgili tüm merak edilenler

YDS SINAV SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ

2016-YDS SONUÇLARI BUGÜN AÇIKLANIYOR

4 Eylül Pazar günü gerçekleştirilen YDS sonbahar dönemi sonuçları bugün açıklanacak. Adaylar, sınav sonuçlarını ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr/ internet sitesinden T.C Kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecekler.

YDS (Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı) sonbahar dönemi sınavı 09.30'da başladı ve 180 dakika sürdü. Almanca, Arapça, Fransızca, İngilizce ve Rusça dillerinden gerçekleştirilen sınavda adaylara 80 soru yöneltildi.

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit sınavı nedir?

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS), Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) talimatıyla Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilecek olan merkezi bir sınavdır.

YDS SINAV YORUMLARI

YDS sınavında milyonlarca kişi ter döktü. 2016 YDS soruları nasıldı zor mu kolay mıydı?, Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit sınavı (YDS) Almanca, Arapça, Bulgarca, Farsça, Fransızca, İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Rusça, Yunanca, soruları nasıldı zor mu kolay mıydı? 

Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit sınavı (YDS) ile ilgili yorumlarını haber7.com'dan paylaşıyor.

Siz de 2016 YDS sınavı sorularının yorumlarını haberimizin yorum bölümüne yazın milyonlar sınav yorumlarını okusun.

YORUMLAR 2
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    bir de sonuçları ilan edilen tarihte açıklansaydı...
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    normaldi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?