ATA AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanır?

28 Ocak cumartesi ve 29 Ocak pazar günü yapılan Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi finalleri sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Öğrenciler heyecanla sınav sonuçlarını merak ediyor.

ATA AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanır?
ATA AÖF final sınav sonuçları ne zaman açıklanır?
GİRİŞ 11.02.2017 12:08 GÜNCELLEME 11.02.2017 12:08
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Anadolu üniversitesi AÖF sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte ATA AÖF sınav sonuçları 01 Ocak Şubat çarşamba günü yani bugün açıklanacak mı sorusunu akıllara getirdi. Peki ATA AÖF sınav sonucu ne zaman açıklanacak Binlerce açıköğretim üniversitesi öğrencisinin girdiği ATA AÖF güz dönemi vize sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?  28 Ocak - 29 Ocak 2017 tarihlerinde yapılan ATA AÖF sınav sonuç ekranı ve detayları haberimizde...

ata-aöf-sınav-sonuç-ekranı

ATA AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Atatürk Üniversitesi açıköğretim fakültesi güz dönemi final sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair henüz bir açıklama yapılmamasına karşın sınav sonuçlarının bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor. Güz dönemi final sonuçları açıklanır açıklanmaz haber7.com'dan kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

BÜTÜNLEME SINAVI NE ZAMAN?

ATA AÖF final sınavlarının açıklanmasının ardından başarılı olunamayan dersler için bütünleme sınavı yapılacak. Güz dönemi bütünleme sınavları 4 Mart- 5 Mart 2017 tarihlerinde yapılacak.

YORUMLAR 3
  • emel 7 yıl önce Şikayet Et
    Neyi bekliyorlar anlamıyorum. Mart ayının başında bütünleme sınavı var ya
    Cevapla
  • Betül 7 yıl önce Şikayet Et
    Merhaba. Martın ilk haftası bütünleme sınavı kesin olacak dimi? kaldırıldı ve tek ders sınavı yazın olacak diye birşey duydum.
    Cevapla
  • eski usul 7 yıl önce Şikayet Et
    Anadolu univ hemen aciliyo bizimkiler tek tek ellerinde okuyo sanirim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum: İstanbul artık yeni dönem için gün saymaktadır
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar