2017 Eylül ayı Öğretmen semineri ne zaman?

2017-2018 yılı öğretmen seminer tarihleri hakkında Milli Eğitim Müsteşarı Yusuf Tekin tarafından resmi açıklama yapılması bekleniyor. Peki, eylül ayı öğretmen seminerler tarihleri belli oldu mu?

2017 Eylül ayı Öğretmen semineri ne zaman?
2017 Eylül ayı Öğretmen semineri ne zaman?
GİRİŞ 31.08.2017 10:33 GÜNCELLEME 31.08.2017 10:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Okulların açılmasına az bir zaman kala öğretmenler eylül ayı semineri il değişikliği için başvurulara başladı. Eylül ayı öğretmen seminerlerine katılım sağlayacak öğretmenleri yakından ilgilendirecek, seminerlerin hangi tarihler arasında gerçekleştirileceğinin duyurusu bekleniyor. Konuya ilişkin Milli Eğitim Müsteşarı tarafından öğretmen adayları ilgilendirecek resmi açıklama gerçekleştirildi mi? Eylül ayında seminer eğitimi alacak öğretmenler için seminerlerin ne zaman ve nasıl yapılacağıyla ilgili detaylı bilgiyi haberimizden öğrenebilirsiniz.

EYLÜL AYI ÖĞRETMEN SEMİNER DÖNEMİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Normalde eylül ayı öğretmen seminerleri 1 Eylül tarihinden itibaren başlamaktadır.

Ancak bu yıl bayramın seminer dönemine denk gelmesiyle birlikte tarihin bayramdan sonraya uzatıldı.

MEB Müsteşarı Yusuf Tekin 'Öğretmenler 5 Eylül'de hazır olacaklar'

Mili Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşarı Yusuf Tekin Twitter’da yaptığı açıklamada, seminer döneminin 5-11 Eylül tarihlerinde olacağını ve öğretmenlerin 5 Eylül tarihinde hazır bulunmaları gerektiğini belirtti.

Mili Eğitim Bakanlığı (MEB) Müsteşarı Yusuf Tekin Twitter’da seminer dönemi ile öğretmenleri bilgilendirdi. Mesleki çalışmaların 5-15 Eylül arasında yapılacağını dile getiren Tekin, tüm öğretmenlere yenilenen öğretim programları konusunda formatör öğretmenlerin eğitim vereceğini söyledi.

Yusuf Tekin açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Değerli arkadaşlar, sosyal medyadan sürekli seminer dönemi ile ilgili talepler geliyor. Öğretmenlerimizin mesleki çalışmaları 5-15 Eylül tarihleri arasında, öğretmenlerimizin görev yaptıkları il ve ilçelerde yapılacak. Seminer döneminde tüm öğretmenlerimize yenilenen öğretim programları konusunda formatör öğretmenlerimizce eğitimler verilecek. Bütün arkadaşlarımızın 5 Eylül günü okullarında hazır bulunmaları gerekiyor.”


2017-2018 YILI OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

2017-2018 Eğitim öğretim yılı 18 Eylül 2017 Pazartesi günü, okul öncesi, ilkokul birinci sınıf, ortaokul ve imam hatip ortaokullarının 5’inci sınıflarındaki öğrenciler eğitim ve öğretime hazırlanması, okulların açıldığı hafta içerisinde dersler ile eş zamanlı olarak yapılacak.

2017-2018 YILI OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?

2017-2018 eğitim öğretim yılı 8 Haziran 2017'de sona erecek ve öğrenciler yine yaz tatiline girecek.

KAYNAK: OGRETMENLERSİTESİ.COM
YORUMLAR 2
  • Rocksteady 6 yıl önce Şikayet Et
    e simdi burdan ne anlamaliyiz? istedigi ilde? kendi kurumunda? hangisi?
    Cevapla
  • pazarcı 6 yıl önce Şikayet Et
    sizin dünyadan haberiniz yok yusuf tekin olayı bitirdi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı