ATA AÖF bahar dönemi vize sınav sonuçları açıklandı! Sorgulama sayfası...

2018 yılı itibariyle Atatürk Üniversitesi tarafından düzenlenen ATA AÖF bahar dönemi vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Öğrencilerin merakla beklediği sonuçlarla ilgili tarih verildi mi?

ATA AÖF bahar dönemi vize sınav sonuçları açıklandı! Sorgulama sayfası...
ATA AÖF bahar dönemi vize sınav sonuçları açıklandı! Sorgulama sayfası...
GİRİŞ 02.04.2018 13:15 GÜNCELLEME 02.04.2018 13:16

24-25 Mart tarihlerinde gerçekleştirilen ATA AÖF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Geçtiğimiz hafta sınava giren öğrenciler merakla Atatürk Üniversitesi ATA AÖF bahar dönemi sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Bunun yanında sınavda verdiklerin cevapların doğru olup olmadığını merak eden öğrenciler ATA AÖF sınav soru ve cevaplarının yayınlanmasını bekliyordu. 

2018 ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunun cevabı henüz belli değil ancak ilerleyen günlerde ATA AÖF sonuçlarının açıklanması bekleniyor. ATA AÖF sonuçlarının 10 gün içinde açıklanması bekleniyor…

 

Yani Atatürk Üniversitesi ATA AÖF bahar dönemi sınav sonuçlarının 2-6 Nisan tarihleri arasında açıklanması bekleniyor. 

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav sonuçları ilan edilmiştir. Sınav sonuçlarınıza obs.atauni.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

ATA AÖF SINAV İTİRAZI

Beklenen ATA AÖF vize sınav soru ve cevapları bugünden itibaren erişime açıldı. İşte yapılan resmi açıklama…

“Değerli Öğrencilerimiz,

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Ara Sınav soru kitapçıkları ve cevap anahtarları yayınlanmıştır. Sadece kesin olarak hatalı gördüğünüz sorulara itirazda bulununuz. Daha önceki sınavlarda bazı öğrencilerimizin bir derste 20 soruya itirazda bulunarak online soru itiraz sistemini suistimal ettiği tespit edilmiştir. Bu durum gerek soru itirazlarının incelenme, gerekse sınav sonuçlarının açıklanma süresinin uzamasına neden olmaktadır. İtiraz sürecinin daha hızlı ve daha sağlıklı yürütülebilmesi için bir öğrencinin bir sınav döneminde soru itiraz hakkı toplamda 10 soruyla sınırlandırılmıştır. Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler sistem üzerinden anlık olarak yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz.

Not: Soru itirazları 28 Mart 2018 Çarşamba günü saat 23:59 a kadar yapılacak ve bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır.”

LMS sistemine OBS üzerinden ve https://lms3.ataaof.edu.tr/ internet adresi üzerinden ulaşılabilecek. LMS sistemine giriş yaptıktan sonra sol menüde yer alan "Sonuç İtirazı" butonuna tıkayın. İtirazda bulunmak istediğiniz sınav için gerekli alanları doldurduktan sonra "İtirazı kaydet" butonuna tıklayarak itirazınızı gönderin.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi