2018 KPSS (Lisans) sınav yerini öğrenme sayfası! ÖSYM sınav giriş belgesi ekranı...

ÖSYM’nin düzenlemiş olduğu KPSS lisans sınavı için sayılı günler kaldı. Sınava katılacak adaylar, KPSS sınav yerlerinin ne zaman açıklanacağını merak ederken, son dakika açıklaması ÖSYM tarafından yapıldı. 2018 KPSS lisans sınav yerleri belli oldu. Sınav giriş belgeleri yayımlandı mı?

2018 KPSS (Lisans) sınav yerini öğrenme sayfası! ÖSYM sınav giriş belgesi ekranı...
2018 KPSS (Lisans) sınav yerini öğrenme sayfası! ÖSYM sınav giriş belgesi ekranı...
GİRİŞ 21.07.2018 16:44 GÜNCELLEME 21.07.2018 16:44

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) aracılığı ile yapılan lisans düzeyi KPSS sınavına katılacak adaylar için heyecan dorukta. Kamu Personeli Seçme Sınavından geçerli not alıp, memur olma hayali kuran adaylar, 2018 KPSS sınav yerlerinin açıklanıp açıklanmadığını merak ediyorlar. Peki 22 Temmuz 2018 tarihinde yapılacak olan KPSS lisans sınavı giriş yerleri açıklandı. KPSS sınav giriş belgeleri ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

KPSS LİSANS SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLANDI!

ÖSYM'den yapılan açıklamada, KPSS lisans sınav yerleri 12 Temmuz 2018 saat 16.30 itibari ile www.osym.gov.tr adresi üzerinde öğrenilebiliniyor. Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçlarını öğrenmek için  TIKLAYINIZ...

22 Temmuz 2018 tarihinde uygulanacak olan 2018- KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden saat 16.30'dan itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

SINAVA GİRERKEN ADAYLARIN YANLARINDA BULUNDURMASI GEREKEN BELGELER!

- 2018 KPSS sınava giriş belgesi,

-Nüfus Cüzdanı veya Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı veya geçerlilik süresi dolmamış pasaport,

- Kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için, adayların sınava girecekleri binanın kapısında sınavın başlama saatinden en az 1 saat önce hazır bulunmaları zorunludur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...