01-02 Aralık ATA AÖF vize sınav sonuçları! Atatürk Üniversitesi...

Bu sene 1-2 Aralık tarihleri arasında Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA AÖF) vize sınavına giren öğrencilerin merak ettiği sınav sonuçları ne zaman açıklanacak. Açıktan üniversite eğitimine devam eden öğrenciler 2018 - 2019 eğitim öğretim yılı güz dönemi ATA AÖF vize sınav sonuçlarını araştırıyor.

01-02 Aralık ATA AÖF vize sınav sonuçları! Atatürk Üniversitesi...
01-02 Aralık ATA AÖF vize sınav sonuçları! Atatürk Üniversitesi...
GİRİŞ 13.12.2018 09:39 GÜNCELLEME 13.12.2018 09:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

10 gündür ATA AÖF vize sınav sonuçlarını bekleyen öğrenciler için heyecan dorukta. Günlerdir sınava hazırlanan ve açıktan üniversite eğitimine devam eden öğrenciler 01 Aralık cumartesi ve 02 Aralık pazar günü Atatürk Üniversite tarafından düzenlenen AÖF vize sınavına girdi. Üç oturum şekilde gerçekleştirilen sınavda bölüme göre ders sayısı arttı veya azaldı. Normal koşullarda iki hafta içerisinde açıklanan 2018 ATA AÖF sınav sonucu sorgulama sayfası büyük merak konusu oldu.

 

 

PEKİ ATA AÖF SINAV SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?

Bunun için öncelikle Öğrenci Bilgi Sistemi'nin https://obs.atauni.edu.tr/ internet adresine girilmesi gerekmektedir. Ardından Öğrencinin "T.C. Kimlik No" ve "Parola" bilgilerini girdikten sonra ATA AÖF obs sınav sonuç sistemine giriş yapılabilmektedir. 

 

 

Bu hafta içi açıklanması beklenen ATA AÖF vize sınav sonuçlarına yukarıda bulunan bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz Atatürk Üniversite ile birlikte aynı anda haberimizde yer alacaktır.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi

ATA AÖF SINAV TARİHLERİ BELLİ OLDU! 

Erzurum Atatürk Üniversitesi AÖF sınav tarihleri belli oldu. İşte Güz Dönemi ve bahar dönemi ara sınav ve bitirme sınavı tarihleri:

Güz Dönemi Ara sınavları (vize): 1 Aralık 2018 - 2 Aralık 2018 (sonuçlar bu hafta)

Dönem sonu bitirme (final) sınavları: 19-20 Ocak 2018

Bahar dönemi Ara sınavları (vize): 23-24 Mart 2019

Dönem sonu bitirme (final) sınavları: 11-12 Mayıs 2019

SINAV SONUÇLARI NEDEN GEÇ AÇIKLANIYOR?

Sınav sonuçlarının geç açıklanmasıyla ilgili geçtiğimiz senelerde resmi bir açıklama yapan Atatürk Üniversitesi şu ifadelere yer verdi; 

"Daha önceki sınavlarda bazı öğrencilerimizin bir derste 20 soruya itirazda bulunarak online soru itiraz sistemini suistimal ettiği tespit edilmiştir. Bu durum gerek soru itirazlarının incelenme,  gerekse sınav sonuçlarının açıklanma süresinin uzamasına neden olmaktadır."

SORULARA NASIL İTİRAZ EDİLEBİLİR?

Sınav sorularına, soruların yayınlanma tarihinden itibaren 3 iş günü içerisinde sınav sonuçlarına ise sonuçların ilanından sonraki 3 iş günü içerisinde Fakültemize yazılı bir itiraz dilekçesi göndererek veya Öğrenim Yönetim Sistemi (LMS) üzerindeki itiraz bölümünden itiraz edilebilir.

YORUMLAR 2
  • serkan 5 yıl önce Şikayet Et
    kesinlikle katılıyorum.anlatım bozukluğu ve zor sorular vardı.denemelerle alakası yoktu.
    Cevapla
  • sena 5 yıl önce Şikayet Et
    aöf denilince anadolu eskişehir gelir. atatürk aöf çok çok amatör. öğrenciyle dalga geçen zor soru sormakm için çoğu sorularda anlatım bozukluğu cümle düşüklüğü hatalı soru hepsi vardı. çok çok pişmanım. hiç kimseye bu okulu tavsiye etmiyorum. etmeyeceğim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?