AUZEF vize sınav sonuçları için açıklama geldi! İstanbul Üniversitesi sorgu sayfası

2019 AUZEF vize sınav sonuçlarına dair İstanbul Üniversitesi'den açıklama geldi. Binlerce öğrenci 23 - 24 Kasım tarihlerinde AUZEF ara sınav (vize) sınavlarına girdi. Twitter üzerinden yapılan açıklamada AUZEF vize sonuçlarının açıklanmasına ilişkin net tarih belli oldu.

AUZEF vize sınav sonuçları için açıklama geldi! İstanbul Üniversitesi sorgu sayfası
AUZEF vize sınav sonuçları için açıklama geldi! İstanbul Üniversitesi sorgu sayfası
GİRİŞ 03.12.2019 14:06 GÜNCELLEME 03.12.2019 15:14

İstanbul Üniversitesi'nin düzenlediği AUZEF vize sınav sonuçları 9 gündür açıklanmıyor. 23 Kasım cumartesi ve 24 Kasım pazar günü sınava giren açıktan üniversite okuyan öğrenciler sonuçlar için sorgulama sayfasını sık sık ziyaret ediyor. Hal böyle olunca konuyla alakalı AUZEF Dekanı Levent Şahin açıklama yapma gereği duydu.

 

AUZEF VİZE SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2019-2020 AUZEF sınav takvimine göre ara sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı belli oldu. İstanbul Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre "Sınav sonuçlarının ilanı için Ölçme Değerlendirme Birimimiz aralıksız mesai yapmaktadır. Bir aksilik çıkmazsa yarın (04 Aralık çarşamba günü) sonuçlarınız ilan edilecektir." dedi.

AUZEF SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

23 - 24 Kasım AUZEF ara sınavı sonuçları, öğrenme yönetim sistemi (açıköğretim öğrencileri için https://acikogretim.istanbul.edu.tr üzerinden açıklanacak. Üniversite öğrencileri, Öğrenci Otomasyon Sistemi'ne (AKSİS) giriş yaparak sol sütundaki "SINAVLARIM" sekmesini takip ederek girdikleri sınavların puanlarına ulaşabilecek. 

 

2019 - 2020 AUZEF SINAV TAKVİMİ

İstanbul Üniversitesi tarafından yayımlanan AUZEF sınav takvimine göre Güz dönemi final sınavları ise 11 Ocak ve 12 Ocak 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Telefi bir diğer adıyla bütünleme sınavı ise 15 Şubat ve 16 Şubat 2020 tarihlerinde olacak. Sınav giriş yerleri ise 1 hafta öncesinde resmi siteden duyurulacak.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim