ATA AÖF bahar dönemi sınavları ne zaman? Açıköğretim Fakültesi vize tarihleri belli oldu!

Erzurum Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi ara sınav takvimi açıklandı. ATA AÖF’de eğitim hayatlarına devam eden öğrenciler sınav tarihlerinin ne zaman yapılacağını şimdiden araştırmaya başladı. İşte öğrencilerin merak ettiği 2020 ATA AÖF vize tarihleri…

ATA AÖF bahar dönemi sınavları ne zaman? Açıköğretim Fakültesi vize tarihleri belli oldu!
ATA AÖF bahar dönemi sınavları ne zaman? Açıköğretim Fakültesi vize tarihleri belli oldu!
GİRİŞ 10.03.2020 09:58 GÜNCELLEME 16.03.2020 09:56

Açık Öğretim Fakülteleri geleneksel eğitim sisteminden farklı olarak öğrencilere kampüse veya okula gelmeden eğitim imkanı sağlıyor. Eğitim hayatlarını çeşitli sebeplerden ötürü örgün olarak devam etmeyen adaylar Açık Öğretim Fakültelerinde verilen derslere telefon veya bilgisayar üzerinden sanal olarak katılabiliyor. Çalışma hayatlarına devam eden adaylar tarafından oldukça fazla tercih edilen Açık Öğretim Fakültelerinden mezun olan adaylar normal üniversite mezunlarının yararlandıkları haklardan yararlanabiliyor. Zaman ve mekandan bağımsız olarak işlenen derslere katılabilen adaylar Açık Öğretim Fakültelerinde eğitim hayatlarını sürdürüyor. İşte ülkemizde 104 sınav merkezinden düzenlenecek olan  ATA AÖF bahar dönemi sınav takvimi ve sınava dair detaylar…

 

2020 ATA AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAV TAKVİMİ

ARA (VİZE) SINAVI 28-29 MART 2020

YARIYIL (FİNAL) SINAVI 16-17 MAYIS 2020

 

BÜTÜNLEME SINAVI 27-28 HAZİRAN 2020

2019-2020 YILI MEZUNİYET ÜÇ DERS SINAVI 25 TEMMUZ 2020

ATA AÖF VİZE SINAV TARİHİ 

2020 yılı ATA AÖF Bahar yarıyılı ara sınavı 28-29 Mart tarihlerinde yapılacak. Sınav giriş yerlerini öğrenmek isteyen adaylar için bilgiler sınav tarihinden 10 gün önce öğrencilerin erişimine açılacak.

SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ÇIKARILIR!

Erzurum Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi bahar dönemi ara sınavı için geri sayım başladı. ATA AÖF bahar dönemi sınav giriş belgesi çıkarmak isteyen adaylar link üzerinden kullanıcı adı ve şifreleri ile giriş yaparak sınav giriş belgelerini çıkarabilir.

SINAVA GİRMEK İÇİN GEREKLİ BELGELER

Öğrenciler ATA AÖF bahar dönemi sınavına girerken yanlarında Öğrenci Bilgi Sistem (OBS) üzerinden çıkardıkları Sınav Giriş Belgesi, Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi getirmek zorundadır. Öğrenciler sınava gelirken kurşun kalem ve silgi bulundurmaları gerekmektedir. Öğrenciler cep telefonu, ders notu gibi sınava katılmaya engel olacak eşyaları içinde bulundurmama şartıyla sınava çantaları ile girebilirler. Aşağıda belirtilen belgeler “ Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi “yerine  kullanılabilir.

- TC Kimlik Kartı
- Nüfus Cüzdanı
- Süresi geçerli pasaport veya sürücü belgesi
- Er ve erbaşların askeri kimlik kartı
- Atatürk Üniversitesi AÖF öğrenci kimlik kartı
- Resmi kurumlarca verilen kimlik kartları
- Geçici Koruma Kimlik Belgesi
- Hakim, Savcı ve Yüksek Yargı Organı mesleki kimlik kartları
- Açık ceza evinde bulunanların cezaevi müdürlüklerinden alacakları nüfus cüzdanı yerine geçen belgeler

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi