Diyanet'ten online yaz Kur'an Kursu

Diyanet İşleri Başkanlığı, salgın nedeniyle yaz Kur'an Kurslarının Diyanet TV aracılığıyla gerçekleştirileceğini duyurdu.

Diyanet'ten online yaz Kur'an Kursu
Diyanet'ten online yaz Kur'an Kursu
GİRİŞ 24.06.2020 12:52 GÜNCELLEME 24.06.2020 12:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Diyanet'ten yapılan açıklama şu şekilde:

Bu bölümden DİYANET TV üzerinden yayınlanacak olan Yaz Kur’an Kursu eğitimlerini takip edenler/edecekler başvuru yapacaktır. Başvuruda bulunanlar isteğe bağlı olarak il/ilçe müftülüğüne müracaat ederek yaz Kur’an kursu ders kitaplarını temin edebilecekleri gibi (https://egitimhizmetleri.diyanet.gov.tr/kategoriler/materyaller) adresinden ya da bu ekrandan PDF olarak indirebileceklerdir. TV’de yayınlanan eğitimleri kaçıranlar geçmiş bölümlere ait eğitim videolarını DİYANET TV Youtube kanalından izleyebileceklerdir.

KUR'AN KURSU BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN

 Ayrıca yaz Kur’an Kursu eğitimlerinin son haftasında (4-14 Ağustos 2020) bu sayfa üzerinden isteğe bağlı olarak değerlendirme testi yapılacak ve öğrencilerimiz belirtilen tarihte aynı adresten (başvuru sayfasından) değerlendirme testine erişebilecektir. Soruların yarısından fazlasına doğru cevap veren öğrenciler online yaz kuran kursu katılım belgesine buradan erişebileceklerdir.

YORUMLAR 2
  • hasret58 3 yıl önce Şikayet Et
    kayıt olunmuyor çözümü nedir
    Cevapla
  • zafer gülten 3 yıl önce Şikayet Et
    peki ya eğitimleri yarım kalan okul öğrencileri ne olacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek